Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μήπως είμαστε μαλάκες; (2)

Γράφει ο Gianapo
 
Ξεσκίζουν τα ιμάτια τους τα πρωϊνάδικα, τα μεσημεριανάδικα και τα βραδυνάδικα με την πώληση των κόκκινων δανείων στα ξένα κοράκια.
 
Πιέζουν την Κυβέρνηση και τις τράπεζες να απευθυνθούν αρχικά στους δανειολήπτες (οι οποίοι θα δώσουν τα ίδια ή περισσότερα χρήματα από τα κοράκια) για να εξοφλήσουν τα δάνειά τους.
 
Δεν μας λένε όμως που θα βρούνε (εφάπαξ) τα χρήματα για να αγοράσουν τα δάνειά τους;
 
Μήπως εννοούν τα λαμόγια που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και σταμάτησαν να πληρώνουν, περιμένοντας να ευνοηθούν;
 
Εκτός αν οι διάφοροι Παπαδάκηδες, Αυτιάδες, Πρετεντέρηδες, και πολλοί άλλοι, προθυμοποιηθούν να αγοράσουν αυτά τα δάνεια για λογαριασμό των δανειοληπτών.
 
Και αν, (λέω αν), τελικά οι τράπεζες αποδεχθούν το αίτημα των δανειοληπτών και των υποστηρικτών τους στα Μ.Μ.Ε να κάνουν πρόταση στους δανειολήπτες για εξαγορά των δανείων τους, στην ίδια ή ελαφρώς ανώτερη τιμή από αυτήν που δίνουν τα κοράκια, πόσοι και ποιοί θα έχουν αυτή την δυνατότητα;
 
Οι μόνοι που θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης εξόφλησης του δανείου τους με μία γενναία  έκπτωση 70 έως 80% θα είναι οι κλέφτες του πλούτου των Ελλήνων, που έβγαλαν στο εξωτερικό τα κλεμμένα λεφτά τους και ετοιμάζονται αφού σώσουν τα σπίτια τους, χωρίς να πληρώσουν το σύνολο του δανείου τους, να εξαγοράσουν μέσω των κορακιών και τα δικά μας. 
 
Τελικά εμείς που πληρώνουμε κανονικά τη δόση μας, έχοντας τις περισσότερες φορές λιγότερα χρήματα από αυτούς που δεν πληρώνουν, είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ;
 
Επειδή λοιπόν κάποτε και οι ΜΑΛΑΚΕΣ ξυπνάνε, τους προειδοποιώ:
 
Αν περάσει μια τέτοια ρύθμιση, οι ΜΑΛΑΚΕΣ δεν πρόκειται να ξαναπληρώσουν.
 
Αν οι Τράπεζες δεν έχουν έστω και την τελευταία στιγμή το θάρρος να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό, για το πώς και ποιοί ευνοούνται από μία τυχόν τέτοια ρύθμιση, θα αντιδράσουν μέχρι και οι ΜΑΛΑΚΕΣ.
 
Αν η κυβέρνηση της @ριστερ@ς  δώσει και άλλα προνόμια στα λαμόγια σε βάρος των ΜΑΛΑΚΗΔΩΝ , να είναι σίγουροι πως θα μας βρει απέναντί της.
 
Και επειδή όσοι νοιώθουμε ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία, ας μας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, μπορούμε και τώρα πια θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Υποσημείωση:   Όταν οι ΜΑΛΑΚΕΣ που ακολουθούν την πεπατημένη καταλάβουν πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι αυτοί που έχουν την εξουσία στα χέρια τους, θα γίνουν τόσο επικίνδυνοι που καμιά μαλακία δεν θα μπορέσει να τους συγκρατήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου