Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Οδηγός επιβίωσης στην Βραζιλία


Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας εξέδωσε οδηγίες για τους Έλληνες που θα βρεθούν στην Βραζιλία για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ, ώστε να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στην Ελλάδα και να συνεχίσουν να πληρώνουν φόρους, δάνεια και λογαριασμούς, για να συνεχιστεί η ανάπτυξη.

Όσοι Έλληνες επισκεφτούν την Βραζιλία θα πρέπει να ξέρουν πως όλοι αυτοί οι μαύροι που θα βλέπουν παντού δεν είναι παράνομοι μετανάστες.

Υπάρχουν εκατομμύρια μαύροι και μελαμψοί Βραζιλιάνοι –που έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους λευκούς-, οπότε μην αρχίσετε να τους κάνετε «ξουτ ξουτ» και να τους απειλείτε πως θα φωνάξετε τους βραζιλιάνους χρυσαυγίτες, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν και να σας πλακώσουν στο ξύλο.


Επίσης, αν δείτε έναν μαύρο να οδηγεί Πόρσε, μην αρχίσετε να φωνάζετε «κλέφτης, κλέφτης!», γιατί αφενός κανείς δεν θα καταλαβαίνει τι λέτε και αφετέρου η Πόρσε είναι δική του.

Για τους Έλληνες, η Βραζιλία είναι πολύ ασφαλής χώρα, αφού οι Βραζιλιάνοι έχουν πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ πως η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και ξέρουν πως οι Έλληνες είναι φτωχομπινέδες.

Αν φοράτε μια μπλούζα που να γράφει στα πορτογαλικά «Είμαι τριτοκοσμικός Έλληνας», κανείς δεν πρόκειται να σας επιτεθεί για να σας πάρει το πορτοφόλι, ενώ δεν αποκλείεται οι πονόψυχοι Βραζιλιάνοι να σας λυπηθούν και να σας δώσουν και χαρτζιλίκι.

Πάντως, στην περίπτωση που κάποιος σας επιτεθεί για να σας ληστέψει, δώστε του αμέσως όσα χρήματα έχετε πάνω σας και μην αρχίσετε τις μαγκιές και τα «εγώ φιλαράκο είμαι από τον Πειραιά», γιατί είναι κάπως απίθανο να ξέρει ο βραζιλιάνος κλέφτης ελληνικά και θα σας φάει λάχανο, με αποτέλεσμα να μην μάθετε ποτέ το αποτέλεσμα του αγώνα της Ελλάδας με την Κολομβία.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως στην Βραζιλία υπάρχουν πολλές πόρνες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες που βλέπετε στον δρόμο -και είναι ντυμένες σαν ξέκωλα- είναι πουτάνες.

Πάντως, αν θέλετε οπωσδήποτε μια Βραζιλιάνα και δεν έχετε ελπίδα να βγάλετε γκόμενα μόνος σας – γιατί είστε εντελώς μπάζο-, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Οι ρεσεψιονίστ παίρνουν προμήθεια και από τις πουτάνες -τώρα έμαθες γιατί είναι τόσο πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν- αλλά φροντίστε να απευθυνθείτε σε άνδρα ρεσεψιονίστ γιατί η γυναίκα ρεσεψιονίστ μπορεί να παρεξηγηθεί και να σας ρίξει καμιά χριστοπαναγία.

Επίσης, κοιτάξτε να φερθείτε όμορφα στην πόρνη γιατί οι Έλληνες έχουμε καλό όνομα σε αυτά τα σημαντικά θέματα και θα ήταν κρίμα να το χαλάσετε εσείς.

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις φαβέλες αλλά, αν έχετε εμπειρία από το Ζεφύρι, οι φαβέλες θα σας φανούν παιδική χαρά.

Πάντως, στην Βραζιλία είναι πολύ επικίνδυνα γιατί κι εκεί καπιταλισμό έχουν, οπότε ας πρόσεχες, φτωχέ μαλάκα και λούμπεν προλετάριε, γιατί, αν είχες αγωνιστεί για τον σοσιαλισμό, θα ταξίδευες με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο και θα είχες αδέλφια παντού.

Γενικά, η Βραζιλία είναι τίγκα στους κλέφτες, τους δολοφόνους, τα αφροδίσια νοσήματα, και τα θανατηφόρα κουνούπια, οπότε δεν κάθεσαι εδώ να δεις τους αγώνες από την τηλεόραση που μου θες και ταξίδι στην Βραζιλία, ενώ δεν έχεις λεφτά να πας ένα Σαββατοκύριακο μέχρι το Αγκίστρι;

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου