Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σεκιουριτάς μαχαίρωσε πρώην εργαζόμενο της ΕΡΤ


Έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ τραυμάτισε στο χέρι με φαλτσέτα τον αντιπρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασιμάτη. Ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης συνελήφθη.


Το περιστατικό σημειώνεται σε μια περίοδο που τα δελτία ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ ασκούν απόλυτη κυβερνητική προπαγάνδα και παρουσιάζουν τις καθαρίστριες να επιτίθενται στα ΜΑΤ.


Στην ΝΕΡΙΤ υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι.

Καταλαβαίνω πως κάποιοι από τους εργαζόμενους στην ΝΕΡΙΤ αναγκάστηκαν από τις συνθήκες της ζωής –και μπροστά στην απειλή της ανεργίας- να κάνουν αίτηση στην ΝΕΡΙΤ.

Αν ήμουν στην θέση τους, δεν θα το έκανα –τουλάχιστον νομίζω ότι δεν θα το έκανα- αλλά τους καταλαβαίνω.

Τώρα, όμως, πρέπει να πάρουν θέση.

Δεν γίνεται κάποιοι πρώην συνάδελφοί τους να κάνουν τον αγώνα τους, δεν γίνεται να μαχαιρώνεται συνάδελφός τους έξω από τον χώρο εργασίας τους και αυτοί να κάνουν τους αδιάφορους και τους αθώους, και να παίζουν ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τις καθαρίστριες να επιτίθενται στα ΜΑΤ.

Το ίδιο ισχύει και για όλους όσοι δέχονται να συμμετέχουν στις εκπομπές της ΝΕΡΙΤ και χαριεντίζονται ανέμελα και χαριτωμένα, για να προβάλουν την πάρτη τους και την δουλειά τους.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να πάρεις θέση.

Για τους εργαζόμενους στην ΝΕΡΙΤ, αυτή η στιγμή είναι τώρα.

(Δεν είχα καμιά αμφιβολία πως μετά από τόσα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, μετά από την ουσιαστική ακύρωση του Συντάγματος, μετά από μια κυβέρνηση μειοψηφίας, και με την πλήρη λουμπενοποίηση της χώρας που παραδίδεται στην μαφιοκρατία, θα ακολουθούσαν πολύ άσχημα γεγονότα. Δεν καταλαβαίνω πού οφείλεται η πίστη αυτών που έχουν τα πάντα πως οι απελπισμένοι –που όλο και αυξάνονται- θα μείνουν απαθείς, αλλά έχουν πέσει έξω. Αν η χώρα δεν επιστρέψει στην Δημοκρατία και αν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη, θα ζήσουμε ακόμα πιο άσχημες στιγμές. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου