Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αναχρωματισμός !

Μα εξηγήσεις θέλετε τόσα χρόνια που ζείτε σε αυτή τη χώρα; Γιατί γίνεται ένας ανασχηματισμός μιας κυβέρνησης; Μα για να ικανοποιήσουμε τη δεξιά μας και την αριστερά μας να μην ξενοκοιτάει! Τα ίδια πρόσωπα μια ζωή! μέσα έξω, έξω μέσα!

Σαν ένα λεωφορείο που περνάει, κατεβάζει κάποιους και περνά μετά από λίγο καιρό και τους ξαναμαζεύει! Έφυγε ο Άδωνης και ήρθε ο Βοριδης; Η ίδια ακροδεξιά άποψη! Στον Καιάδα οι αδύναμοι και φτωχοί, να επιβιώσουν μόνο όσοι δεν χρειάζονται γιατρό! Τον Υπουργό Εθνικής οικονομίας δεν τον γνωρίζω, αλλά άμα ήταν της παρέας Σημίτη και Παπαδημου… τι λέτε; Θα στενοχωρήσει καμιά τράπεζα να σώσει κανέναν δυστυχή; 


Και καλά ο καθηγητής αυτός είναι νέος στην πολιτική και θα τον δούμε, αλλά πχ αυτόν τον Γιακουμάτο πού τον πάει ο Σαμαράς; Έψαχνε να βρει τηλεοπτικό μαϊντανό να τσακώνεται σε συζητήσεις τώρα που θα έδιωχνε τον Αδωνη; οχτακόσια χρόνια στην πολιτική, και γάιδαρος να ήταν θα είχε ψοφήσει! 

 Άντζελα Γκερεκου! (« Μας έφερες και την ανιψιά σου να μας κάνει την όμορφη!» Ζηκος ) Στο υπουργείο η Άντζελα; Και τον Βοσκόπουλο που θα τον αφήνει; Μόνο του; να χάσει τέτοιο γαμπρό; 

Δεν μπορείτε να πείτε όμως ο Πρωθυπουργός βόλεψε όσους μπόρεσε! Ακόμα και το Λοβερδο υπουργό Παιδείας! Τι σημασία έχει η ιδεολογία; Σημασία έχει να ξεκουράζεσαι στη θαλπωρή της εξουσίας! Η Ιδεολογία είναι σαν τον πισινό… οι καθένας έχει και από έναν! 

Οπότε που λέτε, το έλαβε το μήνυμα η κυβέρνηση όπως είπε! Χοντρός..το τρως το υπουργείο και την αντιπροεδρία… , και να βάλουμε και κανέναν άλλον μέσα έτσι για να πάμε πιο χαρούμενη την εκδρομή μας στην τετραετία…Ίσως ..! 


 Μόνο εκείνοι της ΔΗΜΑΡ οι Ψαριανός και Οικονόμου, πώς τους μπέρδεψε ο Κουβέλης με συνεδριάσεις και δεν πέρασαν έξω από το σπίτι του Σαμαρά, κάτι θα έπαιρναν και αυτοί έτσι για ελεημοσύνη… 

Δε βαριέσαι,όλοι οι καλοί κάπου χωράνε… Περισσότερα μην ζητάτε, όταν ο λαός βγάζει δήμαρχο τον Ψινάκη, να μην κάνει και ο Σαμαράς υπουργό πολιτισμού τον Τασούλα; Αυτός αν ακούσει ότι ζητάμε κάτι μάρμαρα από του Άγγλους μπορεί να πάει να κουβαλησει στο Μουσείο της Ακρόπολης κανα- δυο φορτηγά με μάρμαρα Πωγωνίου από τα Γιάννενα! 

 Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και η Σοφία Βουλτεψη κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αν δεν έχεις κρεβατομουρμούρα σπίτι σου και τσακωμούς με τις γειτόνισσες στην πολυκατοικία, θα ανοίγεις την τηλεόραση να χορταίνεις ξεκατίνιασμα! 

Ο Άδωνης φεύγει ο Γακουμάτος έρχεται! Ο πρωθυπουργός τα σκέφτεται όλα! κάπου πρέπει να βρίζει και ο λαός για να ξεδίνει! Αβαντι μαέστρο ένα Καλαματιανό !


Θόδωρος Γαλανοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου