Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Βιντεοκλήση ΓΑΠ με τον διάβολο

Παραδεχτείτε το: Ο Παπανδρέου είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Απλά τυχαίνει τα προσωπικά του συμφέροντα να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τα δικά μας. Μέχρι στιγμής πέτυχε ότι στόχο έβαλε στη ζωή του: Θυμάστε που τον είχαμε ξοφλημένο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ πριν λίγα χρόνια; Θυμάστε που το ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας του, υστερούσε κατά πολύ στις δημοσκοπήσεις έναντι της ΝΔ του Καραμανλή; Θυμάστε που τον είχαμε ξοφλημένο και φέτος το καλοκαίρι με το μεσοπρόθεσμο; Θυμάστε που κάποτε τράκαρε με το ποδήλατο, γιατί προσπάθησε να σφίξει την αλυσίδα εν κινήσει; Τι από όλα αυτά στάθηκε εμπόδιο μπροστά του;

Τέτοιο ένστικτο επιβίωσης δεν είχε ούτε ο Michael Scofield στο Prison Break. Συνέχεια καταφέρνει να ξεγλιστρήσει και δεν πέφτει ποτέ ο πούστης. Χθες τον είχαμε για τελειωμένο, αλλά τελικά πήγε για ύπνο ως πρωθυπουργός, με τον Σαμαρά μέσα στα νεύρα και με την πιτσιλιά που του άφησε το «ναι» στη δανειακή σύμβαση.

Σήμερα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν υπερψηφιστεί (που μάλλον αυτό θα γίνει), θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Αυτό αν δεν το δούμε με τα μάτια μας, δε θα το πιστέψουμε. Ο άνθρωπος, είπαμε, δεν πέφτει ποτέ. Έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο και δεν πέφτει ποτέ!



drSeenG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου