Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Δεν υπάρχει σάλιο

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσίευθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


@Έκανε ερώτηση η Ζωή στον Ταγματάρχη διάρκειας 15 λεπτών. Σιγά το πράγμα. Η Ζωή μπορεί και καλύτερα.

Έχω γίνει κουραστικός, αλλά θα επιμείνω. Αλέξη στείλε την Ζωή να διαπραγματευτεί. Εκεί να δεις πότε μας χαρίζουν τα δανεικά… 
@Μην και τυχών και δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ…. Ξέρεις τι θα πάθουμε; Δεν θα μας δανείσει ξανά το ΔΝΤ και τι θα κάνουμε χωρίς δουνουτέικα μνημόνια…
@Ανώτερα στελέχη της ΦΙΦΑ είναι μπλεγμένα με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτες και άλλες αγαθοεργίες.
Βαρέθηκαν το ποδόσφαιρο και το έριξαν στην καθαριότητα. Εξάλλου τα χρήματα έχουν πολλά μικρόβια και θέλουν ένα πλυσιματάκι που και που.
Και επειδή είναι ακριβό το απορρυπαντικό εδώ στην Ελλάδα θα το καθαρίζει το κράτος με ένα χαρτζιλίκι 15% εάν το χρηματάκι έχει και διεθνή καριέρα και με 30% αν το μαύρο έμεινε στα συρτάρια των ντόπιων τραπεζών.
Έτσι θα καταπολεμήσουμε και το μαύρο χρήμα.
@Αλλά αφού είναι μαύρο και σαφώς με παρανομία αποκτηθέν γιατί δεν τα παίρνει όλα το κράτος; Και να βάζει και ένα πρόστιμο 30% στους απατεώνες… 
@Ο Αργύρης έμεινε άνεργος έβαλε αγγελία και τσουπ! βρήκε αμέσως δουλειά. Προφανώς οι χιλιάδες δημοσιογράφοι που είναι χρόνια άνεργοι είναι χειρότεροι από τον Αργύρη!!!
@Τελικά ο Σόιμπλε είναι εντός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως. Καθώς έχει το δικό του κόμμα στην Ελλάδα. Το ποτάμι.
Και το ποτάμι έχει τον δικό του άνθρωπο στην κυβέρνηση. Τον Πανούση.
@Ο Μπένι θα μας
άδειαζε την γωνιά αλλά γνωρίζοντας το πόσο χρήσιμος και απαραίτητος είναι για
την χώρα θα παραμείνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Ευτυχώς. Μαζί του και ο Αντωνάκης ο μπουμπουκόφιλος.
@Ο Γιακουμάτος έτοιμος να υπερασπιστεί τους αδύνατους. Έτοιμος να πάρει ντουντούκα για να ακουστεί.  Πάντα υπέρ των αδυνάτων. Δεν τον θυμάσαι που ψήφιζε μνημόνια για να μας σώσει;
@Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις η ΝΔ βρίσκεται πολύ ψηλά. Υπάρχει ένα 15% που εμπιστεύεται ακόμα τον Άδωνι και τον Αντωνάκη.
Πράγματι για μπουμπούκικη πολαν το ποσοστό είναι μεγάλο.
Και μην φύγουν οι σώγαμπροι Αντώναρε…  όσο είναι εκεί διώχνουν κόσμο, άρα προσφέρουν.
@Μάζεψε και τα υπόλοιπα ψιλά η κυβέρνηση. Για να τα δώσει στο δντ. Αν δεν υπάρξει συμφωνία για την επόμενη δόση θα βγει ο Βαρουφάκης με κουπόνια.
@Εντωμεταξύ οι νεοδημοκράτες συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι πριν τις εκλογές η αγορά πέταγε, η ανεργία ήταν στο 10%, οι επενδυτές έκαναν ουρά για να επενδύσουν, οι μισθοί ήταν οι ανώτεροι στην Ευρώπη… και αυτοί οι αναρχοάπλυτοι μας έφεραν στον χάος σε 4 μήνες.
@Ο Λοβέρδος θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος στο Πασοκ. Και αν γίνει πρόεδρος θα κάνει την εξής δήλωση: Δεν υπάρχει ούτε ένας ψηφοφόρος που να επιλέγει πασοκ. Δεν υπάρχει σάλιο.
@ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ για πάντα αριστερά. Θα τους τσακίσουμε τους πλούσιους.
@Η ΔΕΗ εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης στέλνει φουσκωμένους λογαριασμούς. Είναι πολύ λογικό σε μια χώρα που έχει 7 χρόνια ύφεσης και οι μισθοί για το 70% που δουλεύει να έχουν φτάσει στα τάρταρα και όταν δίνονται, η ΔΕΗ, όπου το κουμάντο το κάνει το δημόσιο, να κάνει συνεχώς αυξήσεις.
@Αν τελικώς η Αμερική παρέμβει και πείσει το ΔΝΤ να δεχθεί μια συμφωνία που θα βολεύει την Γερμανία να φωνάξουμε τον Κινέζο να τους ευχαριστήσει.
Έχει την τεχνογνωσία….
@Τρόικα είπε τους θεσμούς ο Βαρουφάκης. Ή γυρνάμε στα παλιά σιγά σιγά ή δυσκόλεψαν πιο πολύ τα πράγματα.
 Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου