Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Πιτσιρίκος δίνει το χαρτζιλίκι από τα κάλαντα στον Σαμαρά για να σώσει την χώρα

Βασιλάκης
Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πως ένα εξάχρονο αγοράκι του πρόσφερε τα χρήματα που έβγαλε από τα κάλαντα, και του ζήτησε να σώσει την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λιλιπούτειος καλαντιστής -ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του- ονομάζεται Βασίλης Σκορδοκαΐλας.

Ο Βασιλάκης περίμενε τον Αντώνη Σαμαρά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και, όταν ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην είσοδο, φώναξε «έρχονται ιπτάμενοι αναρχικοί», οπότε κατάφερε να στρέψει την προσοχή των αστυνομικών στον ουρανό, να περάσει μέσα από τα πόδια τους, να τρυπώσει στο Μαξίμου και να πέσει στην αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά.


Ο Βασιλάκης έβγαλε από τις τσέπες του 156 ευρώ -που είχε βγάλει από τα κάλαντα των Χριστουγέννων- και τα έδωσε στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας του να κάνει τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Βασιλάκης ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να δολοφονήσει όλους τους βουλευτές που ψήφισαν παρών, ώστε να μην πέσει η χώρα στα χέρια του Τσίπρα.

Στη συνέχεια, ο Βασιλάκης είπε στον Αντώνη Σαμαρά πως τον βολεύουν οι εκλογές αλλά αυτός θα ήθελε να δει το πλοίο να δένει στο λιμάνι με ασφάλεια, γιατί δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να το ξαναρίξει στις μανιασμένες θάλασσες χωρίς πυξίδα, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς φουγάρο.

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκινήθηκε πάρα πολύ από τα λόγια του Βασιλάκη, και χρησιμοποίησε τις φράσεις του στη συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ, αν και δεν κολλούσαν με τις ερωτήσεις που δεν του έκαναν οι δυο καλοί δημοσιογράφοι.

Ο Βασιλάκης υποσχέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά πως θα του φέρει και τα χρήματα από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, ενώ του τόνισε πως είναι διατεθειμένος να πουλήσει τα όργανά του, για να τον βοηθήσει να σώσει την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην χάσει η χώρα τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό και τον δρόμο προς την ανάπτυξη της Γερμανίας.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου