Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Για να μην Ναυαγήσουμε ... Εγκαταλείψετε τους καναπέδες!!!


Γράφει ο Chris


Τι φιλελεύθερος και πόσο ανεξάρτητος λαός είμαστε εμείς οι Έλληνες. Σε όλες τις έρευνες κοινής γνώμης πάντα βγαίνουμε πρώτοι σε συμπαράσταση των εξεγέρσεων των απανταχού καταφρονεμένων. Πόσες εκδηλώσεις συμπαράστασης, πόσα μελιστάλακτα ρεπορτάζ μας έχουν κάνει να συγκινηθούμε και να εξοργιστούμε με την καταπίεση των ολοκληρωτικών καθεστώτων που στερούν τα βασικότερα και αυτονόητα δικαιώματα Έχουνε να το λένε οι λαοί του Τρίτου κόσμου για το πόσο πρόθυμοι είμαστε να βοηθήσουμε στον αγώνα τους για ελευθερία. Πόσο πολύ μας έχει απορροφήσει, στους καναπέδες μας που καθόμαστε, το ενδιαφέρον μας για την επιτυχία των εξεγέρσεων των καταφρονεμένων. Τι τυχεροί πρέπει να νιώθουμε που οι δικές μας ελευθερίες είναι διασφαλισμένες….

Γίνεται αντιληπτό ότι ειρωνεύομαι την αποχαύνωση της Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι εξεγέρσεις γίνονται με το συγκαταβατικό κούνημα του κεφαλιού στη θέαση των εξεγέρσεων στην τηλεόραση. Πιστεύουν ότι η δική τους εξέγερση ενάντια στα ληστρικά και καταπιεστικά μέτρα που του έχουν επιβάλει η Τρόικα και οι ανίκανοι πολιτικοί θα γίνει αυτόματα. Πόσο πολύ κατάφεραν με την πλύση εγκεφάλου που έχει συντελεστεί τις τελευταίες δεκαετίες να τον πείσουν πως δεν έχει νόημα να διεκδικεί και να παλεύει για τα δίκια του. Για αυτό τον οχαδερφισμό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι κομματικά κατευθυνόμενοι συνδικαλιστές, που εξίσωσαν την απεργία με την ευκαιρία για άδεια, και όχι για διεκδίκηση δικαιωμάτων, εκπαιδεύοντας γενιές στην μαλθακότητα.
Αν όμως πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για τις νέες γενιές πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε δράση. Ίσως δεν έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να διασώσουμε ότι είναι δυνατόν. Ήρθε ο καιρός να μας διδάξουν οι «απολίτιστοι» Άραβες πως κατακτούνται οι ελευθερίες. Ήρθε ο καιρός να γεμίσουν και οι δικές μας πλατείες με κόσμο που απαιτεί και που θα κάνει τους ισχυρούς μας «σύμμαχους» να καταλάβουν πως δεν πάει άλλο!!! Το καράβι της Ελλάδας είναι στα πρόθυρα του ναυαγίου και χρειάζεται όλους εμάς να εγκαταλείψουμε τους αναπαυτικούς μας καναπέδες και να βάλουμε ένα χέρι στην προσπάθεια για την σωτηρία της πατρίδας μας. Στην πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να κατακλυστούν οι δρόμοι από εκατομμύρια αποφασισμένους Έλληνες διαδηλωτές που δε θα υποχωρήσουν αν δεν επιτύχουν το σκοπό τους. ΄
Και η πρώτη ευκαιρία δεν είναι μακριά. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη γενική απεργία και συγκέντρωση σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Θα μου πείτε να συμμετέχουμε στην απεργία που οργανώνουν τα φερέφωνα των κομμάτων…
Ναι, με την ισχυρή συμμετοχή μας δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπελώσει τον αγώνα μας!
Ναι, είναι η ευκαιρία για ένα ξεκίνημα εξέγερσης και συνεχούς αγώνα που δεν πρέπει να χαθεί!
Ναι, για να αποκτήσουν οι απεργίες το πραγματικό τους σκοπό και να γίνουν ξανά το φόβητρο των ισχυρών!
Ναι, για να τονωθεί ξανά το αίσθημα του συλλογικού αγώνα που μας προσέφερε όλα αυτά τα δικαιώματα που απολαμβάνουμε και που θέλουν να μας στερήσουν!!!
Η Ελλάδα μας καλεί να την απαλλάξουμε από τα παράσιτα που την μολύνουν!!
Ας διαδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όσους ξέρουμε!!
Γι’ αυτό όλοι την Τετάρτη στους δρόμους!!

1 σχόλιο:

  1. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή