Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πρώτη φορά Αστυνομία

Tsipras Panousis
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε χθες τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, για να του εκφράσει την πολιτική του στήριξη, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολίες πως ο Γιάννης Πανούσης εφαρμόζει τις πολιτικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον επέλεξε.
Στη συνάντηση Τσίπρα-Πανούση επικράτησε το χαζοχαρούμενο κλίμα που υπήρχε και στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οπότε ας μαζευτούν λίγο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζουν ότι γίνεται επανάσταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως το ζητούμενο είναι μια αξιόμαχη και αποτελεσματική αστυνομία που θα τηρεί κατά γράμμα το Σύνταγμα και τους νόμους αλλά δεν εξήγησε πώς θα γίνει αυτό, αφού η Αστυνομία είναι γεμάτη νεοναζί.


Προφανώς, η κυβέρνηση θα κάνει πλύση εγκεφάλου στους χρυσαυγίτες αστυνομικούς για να τους μετατρέψει σε δημοκράτες, αλλά αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό;

Σε γενικές γραμμές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεχάσει εντελώς όλα όσα έλεγε για την αστυνομία τα προηγούμενα χρόνια και όλα αυτά για την οποία την κατηγορούσε -για τους ναζιστές αστυνομικούς, για το ξύλο κατά διαδηλωτών και εργαζομένων, για τα βασανιστήρια κλπ- , και θέλει να το ξεχάσουμε και εμείς.
Τώρα που έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, η Αστυνομία είναι καλή.

Οπότε, σας παρακαλώ να ξεχάσετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα διαλύσει τα ΜΑΤ, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας το έχει σίγουρα ξεχάσει.

Γενικά, προσπαθήστε όλοι να γίνετε λίγο ΔΗΜΑΡ -όπως ήταν και ο Γιάννης Πανούσης, αν το θυμάστε- και, επειδή η ΔΗΜΑΡ έχει πάει τώρα σύσσωμη στο Ποτάμι γιατί από κει περιμένουν πια μάσα, προσπαθήστε να γίνετε κι εσείς Ποταμίσιοι, γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ για εκεί έχει βάλει γραμμή.

Όσο πιο Ποτάμι γίνετε, τόσο πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ θα είστε, και η Πρώτη φορά Αριστερά -μόνο στα όνειρά σας- θα σας ανταμείψει πλήρως.

Ο Γιάννης Πανούσης χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα χρυσό στεφάνι από δάφνη που συμβολίζει σύσσωμη την Αστυνομία, αλλά είναι αυτοί ακριβώς οι «συμβολισμοί» που μας προκαλούν εμετό, και η Πρώτη φορά Αριστερά δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα γιατί τώρα το παίζει νοικυραία.

Επίσης, ο Γιάννης Πανούσης -που γράφει το όνομά του με 2 «ν» επειδή είναι εκκεντρικός- «χάρισε» στον Αλέξη Τσίπρα ένα φάκελο 40 σελίδων με τα αιτήματα των αστυνομικών, γιατί η Πρώτη φορά Αριστερά νοιάζεται μόνο για τους αστυνομικούς και τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, αφού όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε πλούσιοι και δεν έχουμε κανένα αίτημα.

Τώρα, ο Γιάννης Πανούσης θα βγει σε όλα τα κανάλια των ολιγαρχών -αυτά που υποτίθεται ότι θα πολεμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ-, επειδή οι ολιγάρχες του έχουν μεγάλη αδυναμία και θέλουν να ακούσουμε όλοι από τα χείλη του πόσο αγαπάει την Αστυνομία ο Αλέξης Τσίπρας.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου