Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μοιράζει λεφτά η Τράπεζα Πειραιώς

trapeza  peiraiws
Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να διαγράψει το 100% των οφειλών μέχρι 20 χιλιάδες ευρώ, για τους πελάτες της, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια για την ένταξή τους στο νόμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Η είδηση της διαγραφής των οφειλών από την Τράπεζα Πειραιώς σκόρπισε μεγάλη χαρά ιδιαίτερα στους άστεγους -που δεν κινδυνεύουν τώρα να χάσουν το σπίτι τους-, ενώ πανηγύρια στήθηκαν και στα νεκροταφεία, αφού οι συγγενείς αυτών που πέθαναν καταχρεωμένοι έτρεξαν να τους ενημερώσουν πως δεν χρωστάνε πια και να μην στενοχωριούνται.


Χαμός έγινε και στα συσσίτια, αφού οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς άρχισαν να τραγουδάνε, να χορεύουν και να χτυπάνε το κουτάλι στο πιάτο, ζητώντας και δεύτερη μερίδα φασολάδα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Τράπεζα Πειραιώς -εκτός της διαγραφής των οφειλών- θα δίνει και χαρτζιλίκι στους πελάτες της.

Κάθε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς θα έχει από σήμερα λογαριασμό στο όνομά του με κατάθεση 5 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα του βάζουν κάθε μήνα 3 χιλιάδες ευρώ, για να την περνάει φίνα.
Οι άλλες τράπεζες έχουν θορυβηθεί από την ανθρωπιστική και γενναιόδωρη πολιτική της Τράπεζας Πειραιώς, οπότε ετοιμάζονται κι αυτές να αρχίσουν να μοιράζουν λεφτά.

Μάλιστα, για να αντιμετωπιστεί η δυσπιστία των πελατών -που δεν περνάνε πια ούτε έξω από τις τράπεζες- οι διοικήσεις των τραπεζών αποφάσισαν να στέλνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους στις λαϊκές αγορές, για να δίνουν στον κάθε Έλληνα όσα χρήματα χρειάζεται.

Η διαγραφή των χρεών από τις τράπεζες είναι μόνο η αρχή, αφού θα ακολουθήσει η διαγραφή του χρέους της χώρας, ώστε να την περνάμε όλοι ζωή και κότα.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου