Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο φράχτης του Σαμαρά μας έσωσε

Σαμαράς
Την ημέρα της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε «Σήμερα στο Παρίσι είχαμε μακελειό με 12 νεκρούς ενώ εδώ κάποιοι προσκαλούν ξένους μετανάστες».

Δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως οι Σύροι πρόσφυγες με τις οικογένειές τους -που φεύγουν από την Συρία για να σωθούν από τους ισλαμοφασίστες- είναι κι αυτοί τζιχαντιστές.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως ο φράχτης του Έβρου -λες και δεν έχει άπειρα άλλα σημεία εισόδου σε όλο το Αιγαίο η χώρα μας- θα σταματήσει όποιους τζιχαντιστές θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως, αν οι τζιχαντιστές θέλουν να χτυπήσουν στην Ελλάδα, θα περάσουν με τα Καλάσνικοφ από το τελωνείο.


Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να πιστεύει πως, αν έξω από τα γραφεία της Charlie Hebdo υπήρχε ένα φράχτης, οι τζιχαντιστές δολοφόνοι δεν θα είχαν σκοτώσει τους 12 Γάλλους.

Μα οι δολοφόνοι ήταν Γάλλοι πολίτες. Ποιος φράχτης θα τους σταματήσει;

Φυσικά, ο Αντώνης Σαμαράς δεν πιστεύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Άλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει στο Παρίσι πως «Στην Ελλάδα, όμως, οι μετανάστες είναι σαν όμηροι, αφού στην ουσία αλλού θέλουν να πάνε».

Την ημέρα της άγριας δολοφονίας των 12 Γάλλων πολιτών από άλλους Γάλλους πολίτες, ο Αντώνης Σαμαράς -σαν χαρωπός μακελάρης- προσπαθεί να εκφοβίσει τους Έλληνες για να τον ψηφίσουν στις εκλογές.

Πόσο θλιβερό και μισάνθρωπο είναι αυτό.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξέρει πως απευθύνεται σε καθυστερημένους.

Κι ο Αλέξης Τσίπρας το ξέρει. Γι” αυτό αμολούσε προχτές περιστέρια στα Θεοφάνια.

Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει.

Η Ελλάδα δεν θα αλλάξει από τους πολιτικούς.

Η Ελλάδα θα αλλάξει από τους Έλληνες.

Βέβαια, θα πρέπει και οι Έλληνες να το θέλουν.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου