Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ανήμερα τα Φώτα θα κριθούν οι εκλογές

ΝΔ
Βόμβα στην προεκλογική περίοδο έχει βάλει η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να βουτήξουν οι πολιτικοί αρχηγοί στην θάλασσα ανήμερα τα Φώτα, και πρωθυπουργός να αναδειχτεί αυτός που θα πιάσει τον σταυρό.
Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά έρχεται μια ημέρα μετά την καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως η Ρένα Δούρου δεν πήγε στην εκκλησία για την δοξολογία, ενώ, παράλληλα, φορούσε φούστα πάνω από το γόνατο και αντέγραφε στο διαγώνισμα των Θρησκευτικών από την Γιαδικιάρογλου, η οποία αντέγραφε από την Πετροβασίλη.


Μετά την διαπίστωση πως οι Έλληνες δεν έχουν τον θεό τους αλλά σέβονται τις θρησκευτικές παραδόσεις, όλα τα κόμματα συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο πιάσιμο του σταυρού.

Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το ποιος παπάς θα ρίξει τον σταυρό, ώστε να μην επαναληφθούν απάτες του παρελθόντος, όπως αυτή που ο Παντελής Ζερβός έσπρωξε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την έριξε στην θάλασσα μαζί με το σταυρό, αμαυρώνοντας τον θεσμό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητάει από το ΠΑΣΟΚ να βουτήξει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είναι δεινός κολυμβητής αλλά είναι και φελλός, οπότε θα επιπλεύσει αλλά μπορεί, αντί για τον σταυρό, να πιάσει το παλαμάρι του βαρκάρη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε αφενός οι αρχηγοί των κομμάτων να βουτήξουν σε ποτάμι και αφετέρου να βουτήξει, αντί για αυτόν, ο Γρηγόρης Ψαριανός ή ο Πέτρος Τατσόπουλος, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι να βουτάνε όπου να “ναι -και ειδικά στα σκατά-, ενώ δεν αποκλείεται για το Ποτάμι να βουτήξει, τελικά, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος εκφράζει αυτό το πολύ νέο και πολύ φρέσκο που φέρνει στην πολιτική ζωή του τόπου ο Σταύρος Θεοδωράκης, ή ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δήλωσε πως του αρέσει το Ποτάμι γιατί του θυμίζει το ΠΑΣΟΚ και ταιριάζει με το σκουλαρίκι του, αλλά δεν θα πρέπει να δίνουμε και πολλή σημασία πια σε όσα λέει ο Μπουτάρης γιατί είναι ολοφάνερο πως είναι ένα γεροσάψαλο που τα έχει χαμένα.

Από το ΚΚΕ θα βουτήξει για τον σταυρό η Λιάνα Κανέλλη, ενώ για την Χρυσή Αυγή θα βουτήξει ένας από τους φυλακισμένους βουλευτές, ο οποίος θα φοράει χειροπέδες, ώστε να πάει στον πάτο και να ξεβρομίσει κάπως ο τόπος.

Την καλύτερη πρόταση την έκαναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι ζητούν, αντί για σταυρό, ο παπάς να πετάξει στη θάλασσα τον Φώτη Κουβέλη, κι όποιος τον πιάσει να τον πάρει στο σπίτι του για ενθύμιο.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου