Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Στην Αθήνα η κυρία Κλούνεϊ


George AmalΣτην Αθήνα βρίσκεται η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ που είναι γνωστή δικηγόρος, οπότε, αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ θελήσει να πάρει διαζύγιο, θα τον αφήσει με τα σώβρακα. Η κυρία Κλούνεϊ ήρθε στην Αθήνα για να δώσει νομικές συμβουλές στην κυβέρνηση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα αλλά και την έξοδο της Ακρόπολης από το Μνημόνιο.


Η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ έφερε μαζί της μπομπονιέρες από τον γάμο της και τις μοίρασε στους υπουργούς της κυβέρνησης που της πέταξαν ρύζι.

Κάθε μπομπονιέρα έχει 6 κουφέτα -ένα για κάθε Καρυάτιδα του Ερεχθείου-, ενώ έχει μέσα ένα χαρτί που γράφει «Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι».


Πολύ χαριτωμένο ήταν το στιγμιότυπο που η κυρία Κλούνεϊ εκμυστηρεύτηκε στον Μάκη Βορίδη πως, στη διάρκεια του γάμου της, πάτησε το πόδι του Τζορτζ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να πάρει μια επιχορήγηση από το υπουργείο Πολιτισμού και να ανεβάσει του χρόνου στην Επίδαυρο -στο πλαίσιο του Φεστιβάλ- το «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα».

Η κυρία Κλούνεϊ δήλωσε πως η χώρα μας έχει μεγάλες ελπίδες να της επιστραφούν από την Βρετανία τα Γλυπτά του Παρθενώνα αλλά, για να πείσει η Ελλάδα τους δικαστές πως δικαιούται την επιστροφή των Γλυπτών, θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει η Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Αν η κυρία Κλούνεϊ καταφέρει να πετύχει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, η κυβέρνηση θα της αναθέσει τον δικαστικό αγώνα για να πάρει η Ελλάδα την Πόλη και την Αγιά Σοφιά, το Μέγα Μοναστήρι, με τετρακόσια σήμαντρα, κι εξηνταδυό καμπάνες.


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου