Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πού πάει αυτός ο κόσμος;


Καλόγριες
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί είναι ντροπή για την χώρα μας να κάνουν δημόσια σεξ τέσσερις Σουηδοί τουρίστες. Έχω διαβάσει ένα σκασμό άρθρα για τα «Σόδομα και τα Γόμορρα» που γίνονται στη Ρόδο, για «εμετικές και εξευτελιστικές καταστάσεις», για «τουρισμό της ντροπής», και ακόμα ένα κάρο μαλακίες.


Αντί να ενθαρρύνουμε ξένους και ντόπιους να φασώνονται παντού, κάνουμε σαν μυξοπαρθένες.


Στην Ελλάδα που αποθεώθηκε το κάλλος του γυμνού σώματος, κάποιοι σοκάρονται ακόμα με δυο γυμνά κορμιά και καυλοπυρέσσοντες άνδρες που μπήγουν τους κρεάτινους λοστούς τους σε παχουλά αιδοία καυλοπυρέσσουσων νεανίδων και τις οδηγούν σε πολλαπλούς απανωτούς οργασμούς.

Βρίσκω πολύ όμορφο να κάνουν όλοι έρωτα δημόσια.

Είναι πολύ ωραίο να περπατάς στον δρόμο, ή να είσαι σε ένα μπαρ, και να βλέπεις ανθρώπους να κουτουπώνονται. Καταλαβαίνεις πως υπάρχει αγάπη γύρω σου.

Θα μπορούσες να κάνεις και παραγγελίες – «γλείψε της λίγο το πράμα της να γουστάρω»- ή ακόμα και να ζητήσεις ευγενικά να συμμετάσχεις κι εσύ.

Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένας απέραντος γαμιστρώνας, όπου όλες οι φυλές της γης θα φυστικώνονται ελεύθερα παντού, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Ευνοεί πολύ και το καλό κλίμα· όπως και η μορφολογία του εδάφους.

Και τότε να δεις, για πότε θα γίνει παρελθόν η χρεοκοπία.

(Με την ευκαιρία, θυμήθηκα μια εξαιρετική ατάκα από το έργο «Η Σύλβα και ο Δράκος» με την υπέροχη Νένα Μεντή. Δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά την ατάκα αλλά θα προσπαθήσω: θέλοντας κάποιος να κάνει κομπλιμέντο στην ηρωίδα-τραγουδίστρια, της είπε το εξής αμίμητο: «Θα ήθελα να έγλειφα τον πούτσο που σε πηδούσε».)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου