Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Νέες σελίδες στο Facebook


Μετά την σελίδα στο Facebook με τίτλο «Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα», δημιουργήθηκε νέα σελίδα με τίτλο «Όχι Κατσουράνη στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου». Η νέα σελίδα έχει ήδη 600 χιλιάδες likes και έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους διεθνείς μας και τον Φερνάντο Σάντος.

Στο Facebook δημιουργήθηκε μια ακόμα σελίδα με τίτλο «Να πάει η γκόμενα του Γιώργου Σαμαρά στην Βραζιλία με έξοδα της κυβέρνησης».

Αυτή η σελίδα έχει ήδη 2 εκατομμύρια likes και έχει εξοργίσει τις γκόμενες των άλλων ποδοσφαιριστών, αφού θέλουν να πάνε κι αυτές στην Βραζιλία με έξοδα της κυβέρνησης.


Μια ακόμα σελίδα στο Facebook που έχει ξεχωρίσει και προκαλεί ενθουσιασμό είναι αυτή που έχει τίτλο «Να βάλει γκολ με τακουνάκι ο Σαλπιγγίδης στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα».

Δημοφιλής είναι και η σελίδα «Να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο ο Μανιάτης με τον Τζαβέλλα», ενώ η σελίδα «Να πάμε όλοι οι Έλληνες στην Βραζιλία» αναμένεται να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια likes.

Ήδη, ετοιμάζεται η σελίδα «Να παίξουμε με φουστανέλες εναντίον της Κόστα Ρίκα» που θα αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό από την σελίδα «Να παίξουμε με σπαρτιάτικες πανοπλίες και περικεφαλαίες εναντίον της Κόστα Ρίκα».

Πολλά likes έχει και η σελίδα «Να επιστρέψουμε στην προ χρεοκοπίας εποχή, τότε που ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας».

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου