Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ανταπόκριση από την Βραζιλία


Ενθουσιασμό προκάλεσε στους παίκτες της εθνικής ομάδας ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Μόλις έγινε γνωστό το νέο κυβερνητικό σχήμα, οι παίκτες της εθνικής μας βγήκαν στον δρόμο και άρχισαν να χορεύουν σάμπα με κάτι φοβερές Βραζιλιάνες που έχουν τουρλωτά κωλομέρια.

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει τόση καλή σύνθεση κυβέρνησης, και τόνισε πως στον αγώνα με την Κολομβία θα κατεβάσει στο γήπεδο την σύνθεση που θα του δώσουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, αρκεί να παίξει σέντερ φορ η Άντζελα Γκερέκου που είχε πανέμορφο στήθος αλλά έχει αρκετό καιρό να μας το δείξει και δεν ξέρουμε αν έχει κάνει τις απαραίτητες υποστυλώσεις ή το έχει αφήσει στην απαίσια σκληρότητα του χρόνου και έχει επέλθει η πτώση της Κωνσταντινουπόλεως.


Το κλίμα στην εθνική ομάδα είναι πολύ καλό, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε τα γενέθλιά του -είναι μόνο 26 ετών και όχι 45 όπως φαίνεται- και οι συμπαίκτες του του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα μέσα από την οποία βγήκε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος τραγούδησε τον εθνικό ύμνο και το Happy Birthday του γιού.

Το μόνο που ανησυχεί τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας -τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Κολομβία- είναι ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά, ευτυχώς, ο Ταχτσίδης έχει τραυματιστεί και στα δυο πόδια και δεν φαίνεται πως κουτσαίνει.

(Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, βρίσκομαι στην Βραζιλία, για να καλύψω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα σταθώ στο πλευρό της εθνικής μας ομάδας, γιατί βρίσκω συγκινητικό να υπάρχει και κάτι εθνικό σε έναν κόσμο γεμάτο πολυεθνικές.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου