Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μπιρ Αλλαχ !

Μια μικρούλα παρομοίωση για να μπούμε όλοι στο θέμα! Άμα μπλέκεις με τα σκατά, δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα γλιστρήσεις και ο ίδιος και θα πέσεις πάνω τους …! Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πέσανε με τα μούτρα να υποστηρίζουν τους τζιχανιστές μισθοφόρους που πολεμάνε τον Ασαντ στη Συρία.

Μόλις όμως τα ξαδέρφια τους αρχίσανε πόλεμο στο Ιράκ εκεί γίνανε κακοί! Έλα όμως που δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος , και ποιος βοηθά ποιον και που θα σου χαλάσουν τη σούπα της ευτυχίας και της επιτυχίας που έφτιαχνες τάχα, για το Ιράκ και για το Αφγανισταν και για τη δήθεν επαναστατημένη Συρία… Χορέψτε αγαπητοί Αμερικανοί έναν καρσιλαμά και βγάλτε τα πέρα έτσι που τα κάνατε! Εισβάλατε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και στο Ιράκ και στη Λιβυη, και ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούσατε τον Ισλαμικό φανατισμό για σύμμαχο σας ή για εχθρό σας! 


Όλους τους πρωην πράκτορες σας σαν τον Σαντάμ Χουσειν και τον Μπιν Λαντεν τους κυνηγήσατε όταν κάπου δεν ικανοποιούσαν τα συμφέροντα σας! Και φυσικά, για να μη ξεχνιόμαστε κατασκευάζετε και την ανάλογη ατμόσφαιρα με τα μέσα μαζικών ψεκασμών προπαγάνδας να λένε και να γράφουν, πόσο ηρωας είναι τη μια μέρα ο ισλαμιστής δικτάτορας και πόσο εχθρός του λαού είναι την άλλη, αναλόγως των διαθέσεων της Ουάσιγκτον… 

Οι χώρες που στήθηκε ένας εμφύλιος για πάρτη σας είναι πλέον ερείπια! Ιράκ, Αφγανισταν, Συρία, Λιβυη! Πλουσιότατες χώρες με πετρέλαιο και άλλα πλούτη και με κάποιους ηγεμόνες περιέργους. Όμως δεν έβλεπες εκεί πουθενά ερείπια και πεινασμένους, δεν έβλεπες πόλεμο και συμφορά εκατομμύρια απελπισμένους και πρόσφυγες! Αστάθεια και αβεβαιότητα και πείνα εκεί που η ευημερία ήταν δεδομένη! 

 Όμως δεν έχουμε καμιά αμφιβολία οτι θέλετε να κρατήσετε ζωντανές τις πολεμικές σας βιομηχανίες, και είναι φυσικό και επόμενο ότι όταν κατασκευάζετε κάποιος μπόμπες, πρέπει να σκάσετε τις παλιότερες… κάπου …. 

Τα πάντα στημένα και κατασκευασμένα! Νεοναζιστές στην Ουκρανία στηρίζετε για να σας στήσουν έναν ωραίο εμφύλιο πόλεμο, με πολύ σκοτεινούς σκοπούς! Πόσοι θα πεθάνουν, και αν είναι πολλοί,ακόμα καλλίτερα γιατί γίναμε πολλοί πάνω στη γη που δεν μας χωράει και ούτε θέλουμε εξαθλιωμένους στη αυλή της βίλλας μας στη Φλόριδα! Έχετε καιρό πάντως που παίζετε με το Ισλάμ, σαν βγαίνει δεν σας βγαίνει το παιχνίδι αυτό! Εμάς το μόνο που μας μένει να σας θυμόμαστε είναι το τραγούδι του Παπαιωανου! « Όταν ακούω μπιρ Αλλάχ ο νους μου πάει σε σένα…»


Θόδωρος Γαλανοπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου