Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πρόβλημα στην εθνική ομάδα λίγο πριν το Μουντιάλ


Αν και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε στο τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ με 2-1 την εθνική ομάδα της Βολιβίας –που αποτελείτο από νάνους-, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στην αποστολή της ελληνικής ομάδας, αφού το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να κάνει έλεγχο στους παίκτες.


Ήδη, όλοι οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έχουν μπει στο μικροσκόπιο της εφορίας και φαίνονται πιο μεγάλοι από πριν, αφού το μικροσκόπιο τους έχει μεγεθύνει.

Τα έσοδα και οι δαπάνες των παικτών της εθνικής ομάδας μπήκαν στο μικροσκόπιο της εφορίας, μετά από ανώνυμη καταγγελία πως ο Γιώργος Καραγκούνης αγόρασε πέντε ζευγάρια αθλητικά παπούτσια από Αφρικανό μικροπωλητή στο Θησείο, χωρίς απόδειξη.


Στο μικροσκόπιο της εφορίας έχουν μπει ακόμα τα ακίνητα αλλά και τα κινητά μέσα των παικτών της εθνικής ομάδας, καθώς και κύπελλα, μετάλλια, σωβρακοφανέλες, συλλογές με cd από σκυλάδικα και άλλα.

Από το στόχαστρο της εφορίας δεν ξέφυγε ούτε ο προπονητής της εθνικής Φερνάντο Σάντος, αφού υπάρχουν καταγγελίες πως έχει και δεύτερο μπουφάν και μας το κρύβει.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας έχουν εξοργιστεί από την επίθεση που δέχονται λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και δηλώνουν πως δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού σκοπεύουν να μείνουν για πάντα στην Βραζιλία, για να την περάσουν ζωή και κότα.

(Η φωτογραφία με τα χαμογελαστά πρόσωπα των παικτών της εθνικής ομάδας τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν μάθουν τα δυσάρεστα νέα.)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου