Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Είναι όλοι νικητές

Είναι όλοι νικητές



Την Κυριακή το βράδυ στα κανάλια προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα πάρουν το μήνυμα ή όχι. Ο Φαήλος, ο Άδωνης, ο Μαυρουδής, ο Δένδιας, ο Λοβέρδος, διαβεβαίωναν όλοι, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ο λαός ψήφισε σταθερότητα, δεν έγινε και τίποτα.

Ο ναζιστής έβγαινε στα κανάλια για να πει πως η σβάστικα είναι σχέδιο που βρίσκεται πάνω στις καρυάτιδες και ο Χατζηνικολάου τού έλεγε πως η Λεπέν δεν τους θέλει, του λέει «ξεπαρεού». Δεν του είπε ποτέ για τον Λουκμάν, τον Φύσσα, το παιδί από το Παλαιό Φάληρο που του έκοψαν τη μύτη.
Δεν του είπε για τις επιθέσεις, λίγες ώρες πριν, στην Κηφισιά και τη Νίκαια που οι ναζί επιτίθεντο σε μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν τον ρώτησε πώς γίνεται να υποστηρίζουν στο δεύτερο γύρο τους υποψηφίους με ΝΔ αφού είναι τόσο αντισυστημικοί. Ούτε καν γιατί καταψήφισαν τη φορολόγηση των εφοπλιστών στη Βουλή. Μόνο χαμογέλασαν όλοι μαζί για τον χρόνο που δεν τους δίνουν τα κανάλια και έδειξαν τους αφρούς που έβγαιναν από το συντριβάνι του Συντάγματος.

Όσο περνούσε η ώρα γίνονταν όλοι νικητές. Ίσως είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο όπου τα αποτελέσματα των εκλογών τους έβγαλαν όλους νικητές.

Μαριάννα Ρουμελιώτη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου