Συμφώνησαν με τη Μέρκελ να μετατεθούν για τον Ιούνιο τα πιο επώδυνα μέτρα και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Εμφάνισαν πρωτογενές πλεόνασμα που έγινε αποδεκτό από τους δανειστές, παρόλο που είχε μέσα και ανεξόφλητα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες, και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Μοίρασαν 500 εκατ. στους πιο φτωχούς και μάλιστα με τρόπο που να μπορούν να ελπίζουν ότι θα πάρουν κάτι πολλοί περισσότεροι από τους πραγματικούς δικαιούχους και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Βγήκαν να δανειστούν από τις αγορές μετά βαΐων και κλάδων -και να τα διαγγέλματα του Σαμαρά και του Βενιζέλου και να οι διθύραμβοι των ξένων- και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες.


Έβαλαν τον Στουρνάρα να πει μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές ότι το επόμενο τρίμηνο έρχεται η ανάπτυξη και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Υποσχέθηκε ο Σαμαράς 770.000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2018 και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Έφεραν στην Ελλάδα τη Μέρκελ και τον Γιούνκερ για να μας πούνε πόσο καλή είναι η κυβέρνησή μας και πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες.

Έβαλαν τις ευρωεκλογές στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών για να εκμεταλλευτούν τυχόν κακό αποτέλεσμα του αυτοδιοικητικά αδύναμου ΣΥΡΙΖΑ και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Έκαναν ό, τι μπορούσαν για να εμποδίσουν τους ετεροδημότες να πάνε να ψηφίσουν στα χωριά τους και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Στραγγάλισαν οικονομικά τον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε μόνο 370.000 ευρώ από την εκλογική επιδότηση, έναντι 1,5 εκατομμυρίου του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ, και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος είπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατατροπώθηκε στις περιφέρειες, πήρε 17,7%, έναντι 26,4% της Ν.Δ. και 16% του ΠΑΣΟΚ, και μετά πήγαν στις ευρωεκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες.

Εκμεταλλευόμενοι την επιθυμία του 55%-60% των ψηφοφόρων να μη γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι -τα μπάνια του λαού και τα τοιαύτα-, απείλησαν με άμεση προσφυγή στις κάλπες και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Έβαλαν το μιντιακό κατεστημένο να εκφοβίσει τους ψηφοφόρους -«αύριο ψηφίζουμε με το ένα χέρι στο ψηφοδέλτιο και το άλλο χέρι στο ευρώ», έγραφε το κύριο άρθρο του "Βήματος" παραμονή των εκλογών- και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες. Παραβίασαν κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία, βάζοντας τον ΑΝΤ1 να απειλήσει το Σάββατο το βράδυ όσους είχαν σκοπό να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, και μετά πήγαν στις εκλογές και έχασαν με τέσσερις μονάδες.

Κουίζ: Με πόσες μονάδες θα έχαναν αν δεν είχαν κάνει τα προαναφερθέντα;