Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Οι γυναίκες με τα μαύρα τζιπ


Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου –από ραδιόφωνο και τηλεόραση- πως γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες με τα μαύρα τζιπ που ξόδεψαν 50 χιλιάδες ευρώ την Μεγάλη Πέμπτη, για να αγοράσουν και να μοιράσουν κρέας σε φτωχές οικογένειες στην Βαρβάκειο Αγορά.

Επειδή το ΣΔΟΕ φέρεται να αναζητεί τις φιλάνθρωπες κρεατομοιράστρες -για να διαπιστώσει αν εκτός από τα τζιπ είναι μαύρα και τα χρήματά τους-, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε πως οι συγκεκριμένες κυρίες έχουν «πόθεν έσχες» που φτάνει όχι μόνο για να αγοράσουν την Βαρβάκειο αλλά όλο το ελληνικό κράτος.


Μετά από αυτή την δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου, υπάρχουν υποψίες πως ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης ντύθηκαν γυναίκες και πήγαν την Μεγάλη Πέμπτη στην Βαρβάκειο Αγορά, για να μοιράσουν αρνιά και εντόσθια στους πτωχούληδες.

Εξαιτίας της θέρμης με την οποία ο Νίκος Χατζηνικολάου υποστηρίζει τις κυρίες με τα μαύρα τζιπ, υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν πως ο καλός δημοσιογράφος μεταμφιέστηκε σε πλούσια κυρία του Κολωνακίου και πήγε ο ίδιος στην Βαρβάκειο Αγορά, για να μοιράσει κρέας στους πεινάλες, ώστε να λιγδώσει το άντερό τους.

Μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν ο Γιώργος Τράγκας και ο Γιώργος Λιάγκας που είχαν μεταμφιεστεί σε φιλάνθρωπες θεογκόμενες.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου