Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στα δεξιά είναι η έξοδος κε Βενιζέλο !

Η φτώχια λένε φέρνει γκρίνια, και καιρός ήταν να γκρινιαξουν και μέσα στο Πασοκ! Δηλαδή μόνο εμάς θα κάνανε να γκαρίζουμε από την ανέχεια και την πείνα; Τους απάντησε κατάλληλα όμως ο Ελληνικός λαός και τους έστειλε στο 4%! 

Όμως είναι απορίας άξιο που συνεχίζουν και κυβερνάνε τη χώρα με ένα σωρό βουλευτές και έναν αρχηγό που έχει έναν εγωισμό από εδώ μέχρι το Πεκίνο! Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των εξωτερικών! Ο άνθρωπος που δεν εκπροσωπεί ούτε το ίδιο το Πασοκ, πήγε στην Ουκρανία και απειλούσε τους Ρώσους!! Τις μέρες αυτές μάλιστα απειλεί και τον Γιώργη Παπανδρέου, και έβρισε χυδαία τον Απόστολο Κακλαμάνη! 


Εντάξει η ψυχραιμία χάνεται, γιατί είναι κοντά, πολύ κοντά η εποχή που δεν θα είναι ούτε καν απλός βουλευτής, και η δικαιοσύνη θα του στείλει κάτι χαρτιά να πάει να εξηγήσει πολλά ανεξήγητα στον εισαγγελέα! Και ο Άκης παρέα περιμένει, ή τουλάχιστον κάποιον να τον αλλάξει …, σειρά έχει και κανένας άλλος για το γκιζντάνι  
 Έτσι που λέτε, το Πασοκ κυβερνάει αλλά κανένας δεν θέλει να λέγεται Πασοκ! Ελιά δήθεν τώρα… «Άλλαξε ο πρασινοφρουρός και έβαλε το κλαδί της ελιάς του μπρος..» « Ψωμί ελιά και Μπίστη Βασιλιά!» 

Όμως στη συνέχεια ήρθε το Ποτάμι και παρέσυρε και την Ελιά και …  γενικά πλάκα τους κάνει ο λαός, γιατί κι αυτός κάπως πρέπει να τους απαντήσει! Όμως επέστρεψε και ο Γιώργος Παπανδρέου στο γήπεδο, και ζητάει και αυτός ρέστα από το πτώμα– κόμμα! 

 Εντάξει, δεν είναι περίεργο το όνομα ακόμα ασκεί μια επιρροή! Ακόμα και ο Καραμανλης πού και πού ακούγεται ότι θα επιστρέψει κάποτε σαν τον μαρμαρωμένο βασιλιά! Έτσι και ο Παπανδρέου με τα τελευταία ρέστα του ονόματος του ακούγεται ότι θα κάνει και αυτός κόμμα! Γιατί όχι; εδώ έκανε κόμμα ο Θεοδωράκης, μόνο και μόνο επειδή διαθέτει ένα όνομα που θυμίζει, «Ζορμπά» και «Βρέχει στη φτωχογειτονιά!» Και καλά ο Θεοδωράκης! Εδώ υπάρχει σαν μεγας παράγοντας ένας Λοβερδος, ένα Τζήμερος! 

 Ο λαός έχει απαξιώσει και ευτελισει την έννοια της ψήφου του και την πετάει κυριολεκτικά σε οποίον δει μπροστά του! Όμως αγαπητοί μου φίλοι, είναι εξωφρενικό να βλέπεις έναν Βενιζέλο που έφτασε ένα Πασοκ να το κάνει παλιοσίδερα, να βγαίνει να μιλάει με ύφος εκατό καρδιναλίων, και να απειλεί και να κουνάει το χέρι και να αποφασίζει! 

Εδώ χωράει πολύ καλά η Κρητική παροιμία! «Ο γάιδαρος όταν ψοφάει τότε του σηκώνεται!»
 

Θόδωρος Γαλανοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου