Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τα ζώδια των πολιτικών -και τα χαρακτηριστικά τους!

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων των πολιτικών μας «ηγετών» έχουν αντιγραφεί αυτούσια από τη σελίδα του πρίγκιπα των αστρολόγων, Κώστα Λεφάκη. www.lefakis-universe.gr (Τι έλεγε ο Αϊνστάιν για το σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεία;)
Αρχικά σκεφτόμουν να τα παραλλάξω για να γίνουν αστεία, αλλά μόλις τα διάβασα κατάλαβα ότι δε χρειάζονται καμία αλλοίωση (πολύ επίκαιρη αυτή η λέξη).
Αν δεν πιστεύατε στα ζώδια μέχρι τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη...
Κύριε Λεφάκη, παρακαλώ.
 Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα κάτι που δίνει τακτικές και επαναλαμβανόμενες αλλαγές. Προτιμά την εργασία στην οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το μυαλό και την ταχύτητα του λόγου. Έχει ταλέντο στο να πείθει για τα μεγάλα του χαρίσματα.

Είναι καλός, επίσης, όταν θέλει, στο να προκαλεί την αμφιβολία για άλλα άτομα. Φιλόδοξος, επιδίδεται με πάθος στην καριέρα του. Οι Δίδυμοι αντιλαμβάνονται πλήρως τη διαφορά του σεξ από τον έρωτα και μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα από τον εκάστοτε εραστή τους.
Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο. Όταν ενηλικιωθεί, ανακαλύπτει τη φιλοδοξία και τη χαρά της ισχύος σε όλες του τις μορφές. Είναι άριστος και ακούραστος δουλευτής.

Η επιμονή του είναι παροιμιώδης και διαθέτει την απαραίτητη υπομονή για να ανέβει τη σκάλα που οδηγεί στην επιτυχία.
Για να το κατορθώσει αυτό είναι ικανός να συνάψει συμμαχίες και φιλίες που του στρώνουν το δρόμο προς την επιτυχία.
Ο Αιγόκερος είναι πολύ σεξουαλικός, όμως δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα πάει στο κρεβάτι με κάποιον η κάποια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ως Αιγόκερως σας αρμόζουν εργασίες που σχετίζονται με τη δημόσια διοίκηση, τις επιχειρήσεις, στις κοινωνικές ή πολιτικές θέσεις. Είστε ευσυνείδητος, παίρνετε δεσμευτικές συμφωνίες και ανταποδίδετε κάθε εξυπηρέτηση.
Είστε σοβαρός και συνεσταλμένος αλλά ταυτόχρονα πολύ ζεστός και ευσυγκίνητος.
Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης. Δεν είναι και πολύ φιλόδοξοι αλλά αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα του καθήκοντος και της ακρίβειας.
Το συνοφρυωμένο πρόσωπο και η αυστηρότητα που τους χαρακτηρίζει είναι δείγματα ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους παρά ότι ετοιμάζονται να συγκρουστούν με κάποιον.

Ως Παρθένος είστε ιδεολόγος, με μερικές δημιουργικές καλλιτεχνικές κλίσεις. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους, έχετε άμεση σχέση με θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την προσφερόμενη εργασία. Αναζητάτε την τελειότητα, την ολοκλήρωση, την αποπεράτωση σε κάθε πράγματα αλλά και στους ανθρώπους γύρω σε σας. Είστε ευσυνείδητος στην εργασία σας την οποία ολοκληρώνετε τέλεια.


Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, που επιτυγχάνει να φθάσει σε υψηλές θέσεις. Η φιλοδοξία και η ανάγκη να κάνει καλή εντύπωση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι αυταρχικοί και παρουσιάζουν τάσεις παράβασης, αλλά, σε γενικές γραμμές δεν ενεργούν ύπουλα. Όμως αποστρέφονται τον ανταγωνισμό και προβάλλουν έντονα την ανάγκη τους για υπεροχή.

Καθώς ωριμάζει ερωτικά ο Λέοντας, γίνεται πολύ πιο ζωντανός, δυναμικός και γοητευτικός.  Όταν όμως δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αισθάνονται δυστυχισμένοι και απομονωμένοι.
Ως Λέοντας οι σκέψεις σας προσεγγίζουν μεγαλεπήβολους στόχους κι έχετε την ικανότητα και τον προσωπικό μαγνητισμό να κατακτήσετε αυτά τα αποκορυφώματα.
Δεν περιμένετε κανείς να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση των δικών σας ονείρων για να γίνουν πραγματικότητα. Σας χρειάζεται ένας σύντροφος, ο οποίος να είναι εξωστρεφής και γενναιόδωρος, όπως εσείς. 
 Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης, διοικούμενο από τον πλανήτη Αφροδίτη. Δεν φοβάται την κόπωση και του αρέσει να εργάζεται για να αποκτήσει την «υλική» ασφάλεια που του είναι αναπόσπαστο στοιχείο ώστε να μην νιώθει στο έλεος της μοίρας του και του κόσμου.

Οι Ταύροι, αντί για κατά μέτωπο επίθεση, προτιμούν την άμυνα στην οποία είναι ειδικοί. Για να ανέλθουν δεν χρησιμοποιούν την επιθετικότητα αλλά την παροιμιώδη τους υπομονή, χάρη στην οποία είναι ικανοί να ανεχτούν και τις ιδιοτροπίες του καθενός.

Μπορείτε είστε ευγενικός, ιπποτικός και ταυτόχρονα πιστός, ευθύς ή βιαστικός και παροδικός στις αποφάσεις σας αλλά και μνησίκακος. Ο Ταύρος είναι το περισσότερο σταθερό και αποφασιστικό ζώδιο του ζωδιακού. Χαρακτηρίζεστε από υπερηφάνεια, υπεροψία και εγωισμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αφήνετε αυτά τα χαρακτηριστικά να εμποδίσουν αποτέλεσμα αποδοκιμασίας των άλλων.

 
 Το ζώδιο του Σκορπιού συμβολίζει το θάνατο και τη γέννηση. Σε φυσικό πεδίο αναπαριστά την αναπαραγωγή, είναι διανοητικό και διαισθητικό. Είναι το πιο πολυσύνθετο ζώδιο. Όλες σχεδόν οι περιγραφές του Σκορπιού τονίζουν την ένταση των παθών που τον δυναστεύουν, ιδιαίτερα στην ερωτική του ζωή.
Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του σεξ, οι Σκορπιοί είναι ευαίσθητοι και συχνά εμπλέκονται στο σεξ συναισθηματικά.

Πολύ δυναμικός και πλούσιος σε πρωτοβουλίες, ο Σκορπιός ξέρει να αγωνίζεται με κάθε μέσο, ακόμη και με τα λιγότερα ορθόδοξα, για να φτάσει εκεί που θέλει. Η φιλοδοξία του εκπορεύεται πάντοτε από το πάθος για τη δουλειά του. Είναι τελειομανής και το θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτελέσει το σκοπό του. Ο Σκορπιός είναι καχύποπτος και τείνει να συγκρούεται όταν εξαγριωθεί.

 Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Περισσότερο από τη φιλοδοξία λατρεύει το ακατόρθωτο. Αν αποφασίσει να ανέλθει σε κάποια θέση ισχύος το κάνει για να βάλει τον εαυτό του να δοκιμαστεί σε κάτι δύσκολο.
Δεν του αρέσουν τα ημίμετρα και είναι απόλυτα σαφής στις προθέσεις του.
Σε γενικές γραμμές, δεν επιστρατεύει υπεκφυγές ή συμμαχίες για την επαγγελματική του άνοδο.
Ο Τοξότης είναι ζώδιο θετικό, με έντονη την ανάγκη να εκφραστεί ερωτικά. Είναι ζώδιο που θέλει να χαίρεται το σεξ και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει να γίνει μια μηχανική διαδικασία ρουτίνας ανάμεσα σε αυτόν και τον ή την σύντροφο του.
Οι τοξότες είναι φλογεροί, ειλικρινείς και ευθείς στις σχέσεις τους αλλά ασκούν έλεγχο πάνω στην σεξουαλικότητα τους. Εάν απογοητευτούν ερωτικά, μπορεί να νιώθουν άσχημα γι΄ αυτό σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε την κοινή άποψη και διακατέχεστε από έντονες ανθρωπιστικές και ιδεαλιστικές αντιλήψεις. Είστε διακριτικός με προσωπικά επιχειρήματα, με δημιουργική φαντασία και κατανόηση. Σας αρέσει η θεωρία, η δικαιοσύνη, η θρησκεία, η φιλοσοφία. Συχνά, είστε ανυπόμονος και αναβλητικός.


sanejoker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου