Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Λεφτά υπάρχουν ! Στην πολιτική !

Ώστε έτσι λοιπόν; Πάμπολλοι βουλευτές έβγαλαν στο εξωτερικό πάνω απο εκατό χιλιάδες ευρώ ο καθένας και ένας έβγαλε πάνω από ένα μιλιόνι!  Είναι όμως όπως μας εξήγησαν καθ όλα νόμιμοι και έτσι δεν μας λένε κανέναν!  Απαντήστε μου παρακαλώ τι είναι νόμιμο και τι είναι ηθικό; Ο βουλευταράς μας βγάζει ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό και είναι νόμιμος! Εγώ του πετάω ένα γιαούρτι στη μάπα και είμαι παράνομος! 

Ηθικό και δίκαιο ποιο είναι από τα δυο; Ο νόμος ποιον υπερασπίζεται, τον νόμιμο  και όχι το ήθος και τη δίκαιη αγανάκτηση;   Αν είναι δε τόσο νόμιμοι  γιατί δεν αποκαλύπτουν  ποιος είναι αφού έχει και το νόμο με το μέρος του; Φοβούνται μην χάσει και αυτός και το κόμμα του τίποτε εκατοντάδες χιλιάδες  "ηθικούς" ψήφους;;   
Σιγά την ανάλυση που έκανα!  Αγαπητοί μου φίλοι να το θυμάστε καλά! Μπαίνουν στην πολιτική ξεβράκωτοι   και βγαίνουν με περιουσίες και χρήματα που ούτε δραστήριοι επιχειρηματίες, ούτε κληρονόμοι θα μπορούσαν  να τα φανταστούν ποτέ! 
Αν όπως μας λένε οι μισθοί τους δεν τους φτάνουν γιατί έχουν πολλά έξοδα, γραφεία και γραμματείς και μετακινήσεως κλπ, άραγε τότε από πού τα βρίσκουν και τα πάνε στο εξωτερικό  όλα αυτά τα τούβλα;;  Θα απαντήσει κανένας κερατάς ποτέ  σε αυτή την άμοιρη χώρα  πόσον καιρό  θα αφήσουμε τους κλέφτες να αλωνίζουν;   
Βρίζουμε, βρίζουμε, μουντζώνουμε, γιαουρτώνουμε και μετά πάμε και τους ψηφίζουμε! Έτσι θα συνεχίσουμε;   Δεν είναι ένα, δεν είναι δυο, δεν είναι δέκα! Έχει ξεχειλίσει  η βρωμιά τους και κοντεύει να μας πνίξει!  
 Ειλικρινά με όσα ακούω για τους λεβέντες μας  δεν μου είναι καθόλου δυσάρεστος ένας και δυο και τρεις  ελεγκτές και  ανθύπατοι της ΕΕ,τύπου Ράιχενμπαχ, μπας και βάλουν λίγη τάξη στο κωλοχανείο!  Μίζες,λαδώματα, αρπαχτές, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και αρπαγή τους πλούτου της χώρας είναι το μόνα επιτεύγματα τους! Και επιμένουν  τα παχύδερμα  ότι μαζί τα φάγαμε! Πού να τους φάει ο λύκος, όπως λένε και στην πατρίδα μου!   
Τι να φάμε που σχεδόν δεν έχουμε μεροκάματο για να φάμε ένα πιάτο φαί, και αυτοί βγάζουν στο εξωτερικό λεφτά που δεν μπορούμε να βγάλουμε σε πέντε ζωές αν μπορούσαμε να δουλεύουμε! Ποιος δουλεύει ποιον;  Ηρθε όμως  η ώρα τους! Οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν ακριβώς την πόρτα! Δεν χρειάζεται καν να μπούνε στον κόπο να ξαναπάνε για υποψήφιοι ξανά!  Ο κόσμος είτε συνειδητοποιημένα  είτε από αντίδραση ενισχύει όλα τα μικρά κόμματα και βυθίζει όλα τα μεγάλα! Μόνο που και τα μικρά στην πρεμούρα τους να βάλουν ολον τον δυσαρεστημένο κόσμο μέσα πρέπει να προσέχουν λίγο! Γιατί πχ  κύριε  Κουβέλη μου, αν είναι να μαζέψουμε όλα τα σούργελα του παρελθόντος επειδή διέθεταν μεγάλο στήθος και ξαπλώνανε γερασμένοι πρωθυπουργοί, δεν κάνουμε δημοκρατική αριστερά, πουτανογεροκομείο κάνουμε!!  Τέλος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου