Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πρώτα ο Γιώργος


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που έγιναν σε τεταμένο κλίμα επειδή υπήρχε ο φόβος πως θα μπουκάρουν μέσα τίποτα αντιεξουσιαστές και θα τους πλακώσουν όλους στα γιαούρτια, ενώ υπήρχε και ο κίνδυνος να αρχίσουν οι πασόκοι να γιαουρτώνονται μεταξύ τους.

Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να γίνει η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού κάπου μέσα στον Μάρτιο, αφού τότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει φτάσει στις δημοσκοπήσεις γύρω στο 2,5% και θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το θέμα με ψυχραιμία.

Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος –σε συνέντευξή του- δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει ο Γιώργος Παπανδρέου και πάλι υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ μπορεί να είναι υποψήφιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου που έχει ξεπεράσει κάποια προβληματάκια που είχε με την υγεία του και είναι πάλι ντούρος.
Ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε ακόμα πως το να έχει το ΠΑΣΟΚ άλλο πρόσωπο αρχηγό του κόμματος και άλλο υποψήφιο για πρωθυπουργό θα πρέπει να πάψει να είναι ταμπού, αφού και το πρωκτικό σεξ ήταν κάποτε ταμπού αλλά δεν είναι πια και όλοι ξεκωλιάζονται αβέρτα.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα εσωκομματικά αφού είναι υπουργός Οικονομικών –που τώρα τα μαθαίνει γιατί δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος-, ενώ θέλει και κάνα οκτάωρο κάθε μέρα για να καταβροχθίσει το καταπέτασμα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης τάχθηκε υπέρ της πρότασης να εκλεγεί η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος, και ξεκαθάρισε πως αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο σε μερικούς μήνες, αφού θα είναι πιο πολλοί οι υποψήφιοι για την προεδρία από αυτούς που σκοπεύουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου πρότεινε να πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με νέα ηγεσία, για να μην καταλάβουν οι ψηφοφόροι πως είναι το ΠΑΣΟΚ, να το περάσουν για άλλο κόμμα και να ξεσκιστούν να το ψηφίζουν.
Η Λούκα Κατσέλη ζήτησε το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί την ψυχή του, οπότε όλοι κατάλαβαν πως τα έχει χάσει η καημένη και όπου να ‘ναι θα πάρει τα βουνά σαν την Αστέρω.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου