Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τωρα ξέρετε ποιοι είναι ολοι αυτοι !

Η Ελλάδα έχει μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα! Ελληνικό θεωρείται πχ το ουίσκι , γιατί έτσι μας το επέβαλε η κακόμοιρη μεγαλομανία μας!   Ελληνικό εργαλείο θεωρείται το σφυρί με το οποίο, όταν δεν βρίσκουμε τον τρόπο να λύσουμε ένα εξάρτημα το κοπανάμε, μέχρι να πει το Δεσπότη ..Παναγιώτη!  Ακόμα ελληνικότατη και τουριστική έκφραση είναι να χαιρετάμε ο ένας τον άλλον: " Έλα ρε μαλακα τι κάνεις ;"  Άλλα  η πιο Ελληνική  έκφραση και έκφανση είναι: "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; " 


Ότι κι αν έφτιαξες στη ζωή σου, ότι  μόρφωση συνέλλεξες, ότι πτυχία πήρες, ότι εξουσία, ότι εμπειρίες, όλα σου έρχονται να τα ξεφουρνίζεις με την έκφραση: 
-Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;  
Α, ρε καημένε Έλληνα;  Αν ήξερες  από μόνος σου ποιος είσαι δεν θα το διατυμπάνιζες από εδώ και από εκεί!  Όμως αυτή η έκφραση, που δεν θέλω να την ξέρω, μαζί και με αυτούς που την ξεστομίζουν είχε και έχει πολύ πέραση! Άνοιγε πόρτες σε δημόσια γραφεία, χτυπούσαν προσοχές αστυνομικοί, και έμεναν εμβρόντητοι ψηφοφόροι χαζοί! 
 Αγαπητοί μου δεν χρειάζεται να αναλύσω καθόλου, ή να μάθω περισσότερα για την υπόθεση Κουλούρη! Είναι απλά φανερό για μια ακόμα φορά ποιοι μας κυβερνούσαν, και συνεχίζουν.. τόσα χρόνια! Αλλοπαρμένοι εξουσιομανείς, εγωίσταροι, που έχουν την εξουσία σαν μέσον επιβίωσης, αλλά και  ύπαρξής τους! Τους αρέσουν να τους προσκυνάνε, να τους γλύφουν, να τους λυγίζουν ευλαβικά τη μέση, να τους προσφέρουν τα δώρα τους, κι αυτοί ας μην έχουν να προσφέρουν  το παραμικρό στον Ελληνικό λαό! Αντίθετα δεν τους αρέσει κανένας έλεγχος έστω και τυπικός ! Μπορούν  άνετα να βγαίνουν στα κανάλια και να μιλάνε με τις ώρες για δικαιοσύνη, για πόθεν έσχες, για δημοκρατίες και ανθρώπινα δικαιώματα  και ένα σωρό παπαριές που δεν τις πιστεύουν ούτε στο παραμικρό, αλλά έχουν μάθει να ζουν μέσα στην υποκρισία τους, να δίνουν την παράστασή τους, γιατί πάντα ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα χαζό ακροατήριο ..!   

Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι τύποι πολιτικοί ή όχι, "κουλούρια" ολοστρόγγυλα μηδενικά, θα έπρεπε να τους πατάξει η δικαιοσύνη  μόνο και μόνο για την  αλαζονεία τους! Αλλά, έλα που έναν "αγαπούλα"  δεν μπορούν να χώσουν μέσα, το σωτήρα του λαού με τα βαμμένα ματοτσίνορα θα βάλουν στο γκιζντάνι;  Συνεχίστε την ίδια τακτική σας και σε πολύ μικρό διάστημα δεν θα υπάρχει κανένας να σας ξέρει! Και πολύ περισσότερο δεν θα θέλει να σας ξέρει, ούτε να σας θυμάται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου