Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αρχηγός στο πασοκ και αρχηγός των Απάτσι το ιδιο μου κάνει !

 
Χτες από το πρωί, είχα μια φαγούρα πολύ μεγάλη. Από τη μέση και κάτω! Λέω θα είχα φάει κάτι! Μπα,τίποτε  το ιδιαίτερο! Να είχα καμιά αλλεργία να πάω στο γιατρό;  Μπα ούτε σπυράκι δεν  έβλεπα πουθενά!  Να  ακούμπησα κανένα χημικό, κανένα απορρυπαντικό; Μπα!  Μάλλον το κατάλαβα στο τέλος! Ακούμπησα την είδηση αδέρφια! Ποιος θα γίνει αρχηγός του Πασοκ; Ναι, γιατρέ μου, δεν σε χρειάζομαι, την έκανα τη διάγνωση μόνος μου! 

Σύντροφοι, πρωην και νυν, κοψοχέρηδες και κομματικοί, αλλόφρονες και αγριεμένοι, κρατικοδίαιτοι και μαζεμένοι, αυθόρμητοι και βολεμένοι, ένα έχω να σας πω σαν μήνυμα!  Όσο μας νοιάζει ποιος  θα αναλάβει την ηγεσία της Υεμένης και της Ακτής του Ελεφαντοστού, άλλο τόσο μας νοιάζει ποιος θα γίνει  αρχηγός του Πασοκ!  Όταν  θα πάρετε  σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τη Δημοκρατική αριστερά, και χαίρομαι για τον  κο Κουβελη, τότε θα καταλάβετε τη σφαλιάρα που σας είχε έτοιμη  όλα αυτά τα χρόνια ο Ελληνικός  λαός! Μαθημένοι να εισπράττετε ποσοστά κυβέρνησης, παρ’ όλες τις μαλακιες που κάνετε, είχε ξεφύγει πέρα από κάθε όριο η αλαζονεία σας! 
Τραβάτε τώρα στο περιθώριο και τρέξτε οι περισσότεροι να βρείτε καμιά δουλειά μαζί μας εδώ στη ζούγκλα της αγοράς, μπας και καταλάβετε που είναι η αληθινή ζωη, και που μας φέρατε με τα τερτίπια σας!  Αρχηγός στο Πασοκ; χα –χα ! Και αρχηγός των Απάτσι το ίδιο μου κάνει, φιλαράκια!  Και σας το λέει κάποιος που σας ψήφιζε ανιδιοτελώς 30 χρόνια!  
Και είναι πολύ χαρούμενος που δεν πρόκειται ξανά να μπει στο δίλλημα να σας ξαναψηφίσει! Βρώμισε τοσο πολύ το πτώμα σας που δεν σας αντέχουμε  ούτε εμείς που μας είχατε γίνει δεύτερη φύση!   Θέλετε μια πρόταση μόνο; Όπως όλα τα καταστήματα που δεν μπορέσανε να βρούνε την ισορροπία τους  και την πελατεία τους, το πιο απλούστερο που έκαναν ήταν να κλείσουν το μαγαζί γιατί δεν βγαίνανε!   Εσείς τι κάθεστε ακόμα και κάνετε; Ποιος πρέπει να σας πει ότι έχετε αποτύχει πλήρως;  Ο ελληνικός λαός  με την  επόμενη ψήφο του;  Δεν είναι ντροπή να βγείτε και να εισπράξετε 9% , ένα κόμμα  που έπαιρνε σχεδόν τους μίσους Έλληνες ψηφοφόρους;   
Ο έξυπνος και λογικός τρέχει να προλάβει τη νίλα του και κάνει την κίνηση του! Ακόμα  και  αν είναι της απόλυτης  εξαφάνισης!    Αλλά ποιος έχασε  τη λογική του για να τη βρει Ο Έλληνας πολιτικός;   Ο Γιώργης ο Παπανδρέου σαν όλους τους άλλους, ξαφνικά ανακάλυψε δημοσιογραφικά συμφέροντα που τον πολέμησαν!  Τα συμφέροντα που τον ανέδειξαν μάλλον κουραστήκαν τις αποτυχίες του! Όποιος έχει σθένος ξεκινάει από το μηδέν! Όποιος δεν έχει παίρνει το μηδέν  του και τρέχει να βρει την τύχη του! 
Καλή αντάμωση κάπου αλλού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου