Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δεν κοιμήθηκαν – Στο Σύνταγμα όλη νύχτα – Παραμένουν οι “Αγανακτισμένοι”

Ξημέρωσαν στην Πλατεία Συντάγματος διαμαρτυρόμενοι οι "αγανακτισμένοι πολίτες" , το κίνημα που δημιουργήθηκε μέσα από το διαδίκτυο, χωρίς καπέλα ή φορεσιές των ελληνικών κομμάτων.
Χιλιάδες άνθρωποι που καθημερινά βλέπουν στις τηλεοράσεις τους πολιτικούς να οδηγούν τις ζωές τους, κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να τους πουν ένα "ΦΤΑΝΕΙ". Πάνω από 20.000 άνθρωποι άφησαν τον καναπέ του σπιτιού τους και έδωσαν το πιο όμορφο και
βροντερό παρών στην πλατεία Συντάγματος και έδειξαν ότι οι Έλληνες είναι τελικά ξύπνιοι και δεν κοιμούνται.
Όλοι αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν κατέβει με τις σημαίες των κομμάτων, δεν είναι συνδικαλιστές, δεν έχουν κάποιο αξίωμα, αλλά έχουν κατέβει με μοναδικό γνώμονα την ψυχή τους και το γεγονός ότι δεν μπορούν άλλο να αντέξουν τα δυσβάστακτα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.


Όλοι αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν απίστευτη οργή, γιατί πληρώνουν αμαρτίες άλλων με αποτέλεσμα να υποθηκεύεται το ίδιο τους το μέλλον.

Αυτό που έγινε στην πρωτεύουσα χτες δεν ήταν μοναδικό, αφού σε πολλές πόλεις της Ελλάδας έγιναν ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, οι οποίες θα συνεχιστούν για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, όπως αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις των "αγανακτισμένων" πολιτών. Κάθε βράδυ στις 6.00 είναι το σύνθημα προς το παρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου