Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο Μεϊμαράκης ξυρίζει το μουστάκι για προεκλογικούς λόγους

Meimarakis Tsipras
Κορυφώνεται η προεκλογική αντιπαράθεση στο προτεκτοράτο, καθώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε να ξυρίσει το μουστάκι του, για να ανταγωνιστεί τον Αλέξη Τσίπρα.
Καθώς όλο και πιο πολλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν πως ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει καλύτερα την Δεξιά -και σκέφτονται να τον ψηφίσουν-, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε να ξυρίσει την μουστάκα, για να σταματήσει την διαρροή ψήφων προς τον ΣΥΡΙΖΑ που μετετράπη σε κόμμα «ο Τσίπρας και κάτι άλλοι».


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν ήθελε να ξυρίσει το μουστάκι γιατί του κρύβει λίγο την σκατόφατσα και «κόβει» κάπως την καράφλα, αλλά δέχεται πιέσεις από την βάση του κόμματος που τον βρίσκει εντελώς μπαστουνόβλαχο και δυσκολεύεται να ταυτιστεί μαζί του γιατί τους θυμίζει την καταγωγή τους από τα κωλοχώρια τους που δεν είχαν τουαλέτα και τα έκαναν πίσω από τα κυπαρίσσια, ενώ σκουπίζονταν με τα χόρτα.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να πείσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να φορέσει περουκίνι και να μην φοράει γραβάτα, ενώ σκοπεύουν να του ρίξουν από δίπλα και μια θεογκόμενα, για να τον πλασάρουν σαν τον Έλληνα Ντόναλντ Τραμπ.
Στη Νέα Δημοκρατία έχουν αντιληφθεί πως οι Έλληνες ξέρουν πως οι εκλογές δεν έχουν απολύτως καμία σημασία -αφού το Μνημόνιο είναι δεδομένο και σχεδόν όλα τα κόμματα μνημονιακά και προσκυνημένα-, οπότε το παιχνίδι θα παιχτεί στο lifestyle και στο χαβαλέ.

Κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διαφωνούν με την μεταμόρφωση του Μεϊμαράκη, και πιστεύουν πως πρέπει να τονιστούν τα βουκολικά στοιχεία που διαθέτει και να εμφανίζεται στα κανάλια και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ντυμένος τσολιάς, ώστε να περάσει το μήυνμα της επιστροφής στις ρίζες και να λανσάρει την πολιτική πρόταση «Μνημόνιο με φουστανέλα».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αλλάξει το στιλ του -και θα συνεχίσει να φοράει Armani-, ενώ θα προσπαθήσει να περάσει στον κόσμο το ύφος του προβληματισμένου ηγέτη, σηκώνοντας τα φρύδια του και σουφρώνοντας τα χειλάκια του.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα, με στόχο να πολωθεί η εκλογική αναμέτρηση και να τους ψηφίσουν τα χάπατα, αλλά τους ενώνει το Μνημόνιο και δεν μπορούν να βρουν κάτι που να τους χωρίζει.

Ο μεγάλος προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία δεν είναι τόσο οι εκλογές, όσο η ανακοίνωση της συνεργασίας τους στην κυβέρνηση, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να φάνε πολλά γιαούρτια.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου