Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Απεργία ούρων ξεκίνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Police
Κορυφώνεται η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας εδώ και πέντε χρόνια, αφού οι αστυνομικοί με στολή απαγορεύεται να κατουράνε στη Βουλή.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταπάτηση του δημοκρατικού δικαιώματος να ουρούν οι αστυνομικοί στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε απεργία ούρων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως θα κρατήσει τα τσίσα του, ενώ, αν δεν επιτραπεί στους άνδρες των ΜΑΤ να κατουράνε στη Βουλή, θα βάλει μια τάπα στον κώλο του και θα το γυρίσει και σε απεργία χεσίματος.


Παράλληλα, οι αστυνομικοί σκέφτονται να αποχωρήσουν από τη φύλαξη της Βουλής, αν δεν τους επιτραπεί να κατουράνε μέσα στη Βουλή.
Βέβαια, η Βουλή δεν χρειάζεται φύλαξη, αφού κανείς πια δεν διαδηλώνει, οπότε καλά θα κάνει η κυβέρνηση να απολύσει τα ΜΑΤ γιατί αφενός τα πληρώνουμε εμείς και αφετέρου έχει γεμίσει η χρεοκοπημένη χώρα μας με μπάτσους.

Το ωραίο είναι πως οι αστυνομικοί υπάλληλοι των ολιγαρχών εκφράζουν τη λύπη τους για ρατσιστικές και τυραννικές θέσεις εκ μέρους της Βουλής.

Αχ, τι ευαίσθητα πλάσματα. Αυτοί που σάπιζαν στο ξύλο Έλληνες και μετανάστες τόσα χρόνια, μάλλον θα ήταν κάποιοι άλλοι που είχαν μεταμφιεστεί σε αστυνομικούς.

Δηλώσεις έκανε και ο υπουργός Προστασίας του κατουρήματος των αστυνομικών στη Βουλή, Γιάννης Πανούσης, αλλά ο άνθρωπος είναι φαιδρός, και ο Αλέξης Τσίπρας -που τον επέλεξε για αυτή την θέση και επιμένει- πάει κι αυτός για να γίνει φαιδρός.

Εμπρός όλοι στους δρόμους, για να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας να κατουράμε κι εμείς στη Βουλή!

Μόνοι οι μπάτσοι θα κατουράνε στη Βουλή;

(Το μόνο αίτημα που έχουν εκφράσει οι Έλληνες αστυνομικοί είναι να κατουράνε στην Βουλή. Εντάξει, άμα τους απαγορευτεί η είσοδος στα Everest, θα έχουμε και αυτοκτονίες.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου