Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Το μεγάλο μυστικό για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ

tsipras varoufakis
Απορημένοι οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν την διαμάχη που έχει ξεσπάσει στους αριστερούς κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κανείς δεν περίμενε -στην κορύφωση της πολύ σκληρής, άγριας και ανελέητης διαπραγμάτευσης- να τσακώνονται για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη στην θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε νυχτιάτικα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, για να συζητήσουν για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη, και ήρθαν στο φως όλα τα μυστικά αυτής της απόφασης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως η Έλενα Παναρίτη αποτελεί το μυστικό όπλο της Ελλάδας, αφού θα μπορέσει να διαλύσει το ΔΝΤ από μέσα.


Η Έλενα Παναρίτη γνωρίζει άψογα τα κατατόπια στο ΔΝΤ -αφού την πήγαινε εκεί βόλτα ο μπαμπάς της από παιδούλα-, και, παράλληλα, είναι εκπαιδευμένη σε πολεμικές τέχνες και στην τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών, οπότε θα μπορέσει να ανατινάξει το κτίριο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον και μετά να χαθεί σαν σκιά μέσα στο σκοτάδι, ενώ πίσω της θα καίγονται τα έγγραφα και οι υπολογιστές με τα χρέη της Ελλάδας, δίνοντας μια βαθιά ανάσα στη χώρα μας.
Όπως είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, η Έλενα Παναρίτη είναι τόσο πατριώτισσα Ελληνοπούλα, που είναι διατεθειμένη, αν χρειαστεί, να ανατιναχτεί και η ίδια, ώστε να κάνει το κτίριο του ΔΝΤ Κούγκι.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενθουσιάστηκε με την ιδέα, αλλά στη συνέχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης τον ρώτησε ποιος είχε την ιδέα να γεμίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με πασόκους και άλλους τέτοιους τυχοδιώκτες που προσπαθούν να χωθούν σε κάθε κυβέρνηση, ώστε να πέφτουν με τα μούτρα στη μάσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Γιάνη Βαρουφάκη πως η ιδέα να γεμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ πασόκους ήταν του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ξέρει από παλαιοκομμουνιστικά κόλπα, και σκέφτηκε πως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει πασοκοφωλιά, θα μπορεί μετά η κυβέρνηση να σουτάρει έναν-έναν τους πασόκους, ώστε οι πολίτες να νομίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί αριστερή πολιτική.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου