Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Δεν θέλω τέτοιους φίλους

filoi
Την επιθυμία του να αποκτήσει η Αστυνομία τον δικό της ραδιοφωνικό σταθμό εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Πανούση, αυτό που λείπει σήμερα από τη χώρα είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αστυνομίας.

Μάλιστα, ο κ. Πανούσης πρότεινε το όνομα του ραδιοφωνικού σταθμού της Αστυνομίας να είναι «ο μπλε φίλος», μάλλον επειδή οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να κάνουν Έλληνες και μετανάστες μπλε από το ξύλο.


Όπως δήλωσε ο Γιάνης Πανούσης, αν συμβεί κάτι στραβό από την Αστυνομία, το προβάλλουν τα ΜΜΕ αλλά δεν προβάλλουν τις επιτυχίες της Αστυνομίας, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πως ο κ. Πανούσης ζει σε άλλη χώρα τόσα χρόνια, και δεν πήρε χαμπάρι πως τα ΜΜΕ προσπαθούν διαρκώς να αποσιωπήσουν τα «στραβά» της Αστυνομίας -ως και την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προσπάθησαν να κουκουλώσουν- και πως, αν δεν ήταν οι πολίτες και το διαδίκτυο, δεν θα είχαμε μάθει ποτέ για τις μεγάλες επιτυχίες της Αστυνομίας, όπως αυτή με τους μπλε φίλους που έσωσαν Κύπριο φοιτητή από την επίθεση της ζαρντινιέρας.
Τουλάχιστον, η Αστυνομία δεν χρειάζεται να αποκτήσει και τηλεοπτικό σταθμό, αφού όλα τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των ολιγαρχών είναι κανάλια της Αστυνομίας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αστυνομίας δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα, αφού τα νυχτομάγαζα, τα μπουρδέλα και οι άλλες επιχειρήσεις -στις οποίες πουλάνε προστασία κάποιοι αστυνομικοί για να βγάζουν κάτι παραπάνω- θα βάζουν διαφημίσεις αβέρτα.

Μετά την πρόταση του Γιάννη Πανούση να αποκτήσει ραδιοφωνικό σταθμό η Αστυνομία, ζητάει ραδιοφωνικό σταθμό και η Πυροσβεστική.

Ο σταθμός της Πυροσβεστικής θα λέγεται «ο φίλος με τη μάνικα» και θα έχει για σήμα το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ».

Ραδιοφωνικό σταθμό θα αποκτήσουν και τα ΜΑΤ.

Ο σταθμός των ΜΑΤ θα λέγεται «ο πράσινος φίλος» και θα είναι ο επίσημος σταθμός της Χρυσής Αυγής.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου