Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Δημιουργική αφασία !

Στη χώρα μας την Ελλάδα,επειδή μας οδήγησαν στα άκρα ,έτσι κι εμείς πιστέψαμε ότι εκεί βρίσκεται η σωτηρία μας! Στην αρχή πίστεψαν, κυρίως οι ψηφοφόροι της δεξιάς, ότι δεν είμαστε πολύ δεξιοί και έπρεπε να πάμε ακροδεξιά, κι έτσι νόμισαν ότι θα τους σώσει η Χρυση αυγη! ...
 
Η ΝΔ που έχανε ψήφους από παντού, θέλησε κι αυτή να γίνει πολύ πιο δεξιά , για να πάρει πίσω τους «ξάδελφους» που πήγανε στη Χρυσή αυγη! Το Πασοκ ορφανό απο ηγέτες, υιοθετήθηκε από το Συριζα για να κερδίσουν την κυβέρνηση που από μόνο του δεν θα ήξερε τι να την κανει ..! 

 
Όταν έφαγαν πόρτα στην ΕΕ , που δεν τους νοιάζει ούτε ο Κωστάκης ούτε ο Αντωνάκης ούτε ο Αλεξακης , αλλά τα νούμερα , κι εμείς έχουμε νούμερα μόνο σε πρόσωπα… και όχι σε αριθμούς , μετά άλλοι κατευθύνθηκαν να τους σώσουν τα αναρχοαριστερα ρεύματα του Κορυδαλλού, της κουκούλας και της 17Ν, και άλλοι τρέξανε να φέρουν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας! 


 
 Γενικά στο σωτήριο έτος 2015 ψάχνουμε απεγνωσμένα τρόπους σωτηρίας μας! Αν ανοίξεις την τηλεόραση θα νομίσεις ότι εκεί μέσα πουλάνε μόνο υαλονουρικο οξύ ! Όλοι διαφημίζουν αυτό το οξυ που θα σε σώσει απο πάσαν νόσο και πάσαν μαλακιαν ! Αυτά για το λαουτζίκο, γιατί οι πιο ψαγμένοι έχουν πληροφορίες και κάνουν και φεστιβάλ , ότι τα πάντα περνάνε με την κάνναβη, το χασίς και το μπαφο! 

 
Η χώρα βρίσκεται σε μια δημιουργική αφασία , και ο καθένας μπορεί να λέει και να πουλάει ότι θέλει ! Η καταστροφή του σύμπαντος είναι έξω απο το ευρο , για το ευρο ζούμε.. χωρίς να προλαβαίνουμε να το δούμε ! Άλλοι λένε ότι η δραχμή είναι το καλλίτερο γιατί με αυτήν είχαμε τις τσέπες μας γεμάτες ! Μια φορά κι έναν καιρό …! 

 
Μα στην Ελλάδα του Αισώπου , θα πάψουν ποτέ να λέγονται παραμύθια ; Βεβαίως όχι , και σημαία του Βυζαντίου έχουμε , και τα βυζιά έξω έχουμε, και την πόλη θέλουμε να πάρουμε ! Το ότι δεν κοιτάμε να ξεβρομίσουμε τη δική μας πόλη , απο τα σκατα των σκύλων και τα άδεια κουτιά απο τους φρεντο καπουτσίνο , αυτό είναι μια άλλη πτυχή , που ειναι άσχετη με την μεγαλοσύνη και την υπεροψία μας! 

 
 Όταν οι άλλοι λαοί τρώγανε βελανίδια εμείς ταΐζαμε τα Τσιουάουα μας σκυλοκροκετες! Τέτοια χώρα ειλικρινά δεν θα βρεις πουθενά στον κόσμο ! Μια χώρα όπου δεν ισχύει κανένας νόμος, ούτε καν ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας, όλη η χώρα είναι συνταξιοδοτημένη, με τατουάζ , με σκύλο και με τζιπ, πίνει καφέ στην πλατεία, κριτικάρει , αλλά επιβιώνει ! 

 
Φτύστε μας να μην βασκαθούμε,είμαστε μοναδικοί ! 

Θόδωρος Γαλανοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου