Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το βασιλικό μωρό σώζει την Ελλάδα!

royal baby
Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η αποκάλυψη πως η νεογέννητη κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σχετίζεται με την χρεοκοπία της Ελλάδας και μπορεί να απαλλάξει οριστικά τη χώρα μας από το χρέος και τα Μνημόνια.
Όπως είναι γνωστό, εδώ και μήνες έπεφταν βροχή τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, η ελληνική κυβέρνηση είχε στοιχηματίσει αρκετά δισεκατομμύρια στο φύλο και το όνομα του μωρού.

Στην πρώτη πρόβλεψη -στο φύλο του μωρού- η ελληνική κυβέρνηση έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να πάρει μια βαθιά ανάσα και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.


Τώρα, όλοι αναμένουν με αγωνία το όνομα της βασιλικής μπέμπας, για να διαπιστώσουν αν η ελληνική κυβέρνηση κάνει το δυο στα δύο, ώστε η Ελλάδα να γίνει μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου.
Σύμφωνα με τον Guardian, αυτός που αποκάλυψε στην ελληνική κυβέρνηση πως το μωρό θα είναι κορίτσι ήταν ο παππούς του νεογέννητου, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είναι φιλέλληνας, επισκέπτεται συχνά το Άγιον Όρος και φλερτάρει με την ορθοδοξία, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες πως, μόλις γίνει βασιλιάς, θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος, μόλις έμαθε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το φύλο του μωρού, τηλεφώνησε στον Γιάνη Βαρουφάκη και του είπε να μαζέψει όλα τα λεφτά από τα δημόσια ταμεία και να στοιχηματίσει πως το μωρό θα είναι κοριτσάκι.

Παράλληλα, ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε στον Γιάνη Βαρουφάκη και το όνομα που θα δοθεί στο βασιλικό μωρό, ώστε να στοιχηματίσει και σε αυτό.
Το νεογέννητο βασιλικό μωρό ήρθε στον κόσμο και έφερε τη σωτηρία της Ελλάδας.

Τώρα η χώρα μας, αφού έλυσε όλα τα οικονομικά της προβλήματα, θα πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον, ώστε να μην βρεθεί ποτέ ξανά σε άσχημη οικονομική θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο, η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη επένδυση για το μέλλον, αφού θα στοιχηματίσει πως η βασιλική μπέμπα θα χάσει την παρθενιά της στα 15 της από τον δάσκαλο του τένις.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου