Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Οι Έλληνες δεν είναι ικανοποιημένοι από τη ζωή τους

sat
Λιγότερο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους παρουσιάζονται οι Έλληνες , σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ, αλλά οι Έλληνες είναι πάντα ανικανοποίητοι, γιατί βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη, με αποτέλεσμα να περνάνε από κάτω.
Το 52% των Ελλήνων δήλωσαν ότι έχουν πιο θετικές εμπειρίες σε μια μέση ημέρα, οπότε καταλαβαίνουμε πως το 48% είναι στενοχωρημένο επειδή το 52% αισθάνεται καλά.

Το ποσοστό των ικανοποιημένων Ελλήνων είναι πολύ κάτω από το μέσο όρο του ΟΟΣΑ -που είναι 76%- αλλά αυτοί οι ξένοι είναι ικανοποιημένοι με το τίποτα στη ζωή τους, και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως δεν έχουν Πάολα και Παντελίδη.


Σύμφωνα με την έρευνα του ΟΟΣΑ, μόνο ο ένας στους δυο Έλληνες ηλικίας 15 έως 64 ετών έχει αμειβόμενη εργασία, οπότε καταλαβαίνουμε πως οι υπόλοιποι έχουν βρει τον τρόπο να ζουν χωρίς δουλεύουν, και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί δεν λέει να περάσεις τη ζωή σου δουλεύοντας και μόλις φτάσεις στη σύνταξη των 300 ευρώ να καταλάβεις πως έχασες τα νιάτα σου για μια κωλοδουλειά, και είσαι πια γέρος και άρρωστος, αφού θα έχεις ζάχαρο, πίεση, χοληστερίνες και άλλα τέτοια, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τρως όσα παγωτά θέλεις, χώρια που θα τα τινάζουν ένας-ένας όλοι οι φίλοι σου και εσύ δεν θα μπορείς να πηδάς τις χήρες γυναίκες τους γιατί δεν θα σου σηκώνεται πια αλλά κι αυτές θα έχουν γίνει εντελώς φαφούτες και πατσαβούρες, και θα έχουν και καμπούρα από την οστεοπόρωση.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, το 61% των ανδρών έχει μια αμειβόμενη εργασία, ενώ το ποσοστό στις γυναίκες είναι 42%, οπότε καταλαβαίνουμε πως πολλές γυναίκες το ξύνουν -και καλά κάνουν-, ενώ δεν αποκλείεται να λένε ψέματα, γιατί πολλές Ελληνίδες σήμερα κάνουν βίζιτες, για να τα φέρουν βόλτα, αλλά δεν γίνεται να βγάλεις ανακοίνωση πως κάνεις βίζιτες, γιατί θα το μάθουν εκεί στον ΟΟΣΑ και θα βγει βρόμα σε όλο τον πλανήτη πως οι Ελληνίδες είναι ξέκωλα.
Οι Έλληνες που εργάζονται δουλεύουν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ, αλλά, αφού τους αρέσει να δουλεύουν, καλά κάνουν, και δεν θα πρέπει να τους κατηγορούμε για αυτό, εμείς που είμαστε σαμάνοι της τεμπελιάς.

Το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ, οπότε έτσι εξηγείται το γιατί η Ελλάδα μοιάζει σήμερα με ΚΑΠΗ, ενώ έχει μεγάλη πλάκα το γεγονός ότι βλέπεις παντού γεροσάψαλα που ανησυχούν μη βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ενώ αυτοί βγαίνουν οριστικά από τη ζωή.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου