Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Απειλεί να πέσει από ρετιρέ πολυκατοικίας ο Άδωνις

adwnis-apeili
Με την απειλή ότι θα πέσει από το ρετιρέ πολυκατοικίας, έκλεισε τον κύκλο των τηλεοπτικών εμφανίσεων σήμερα, ο γνωστός τηλε-τσιρίδας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εάν δεν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα το νέο μνημόνιο, δεν ξέρω τι θα κάνω. Σκέφτομαι ως ύστατη λύση ακόμη και να πέσω από το ρετιρέ της 20όροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, την οποία βλέπω καθημερινά πριν κατευθυνθώ στα πολυάριθμα τηλεοπτικά στούντιο που είμαι προσκεκλημένος. Δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά μοιάζει ως η μοναδική, εδώ που φτάσαμε.»


Σοκαρισμένος όλος ο φιλελεύθερος παραπολιτικός κόσμος σπεύδει να αποτρέψει τον Άδωνι Γεωργιάδη από το να πηδήσει, ενώ οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχουν ξεκινήσει ήδη τον πόλεμο, μέσω twitter υπό του γενικού hashtag: #Jump_Adonis
(Αγαπητέ Jo Di, αν ο Άδωνις σκοπεύει να αυτοκτονήσει, πρέπει να πέσει από ταράτσα τηλεοπτικού σταθμού. Τους το χρωστάει. Αλλά τύποι σαν τον Άδωνι δεν αυτοκτονούν. Γιατί δεν θα μπορούν να σχολιάσουν στα τηλεπαράθυρα τις λεπτομέρειες της αυτοκτονίας τους. Πάντως, ο Άδωνις είναι πολύ χρήσιμος. Βλέποντας τον, καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα, αφού κάποιοι ψηφίζουν τέτοια …πράγματα.)

Jo Di - pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου