Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Σώθηκε από θαύμα ο Μάριο Ντράγκι από τα κομφετί που του πέταξε ακτιβίστρια

Mario Draghi
Μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Femen φέρεται να είναι η νεαρή γυναίκα που διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και του πέταξε κομφετί, φωνάζοντας «Σταματήστε την δικτατορία της ΕΚΤ».
Ο Μάριο Ντράγκι τρομοκρατήθηκε από τη νεαρή γυναίκα γιατί είναι χέστης, ενώ διακατέχεται και από ένα φόβο για το γυναικείο φύλο.

Αφού η νεαρή γυναίκα απομακρύνθηκε από τους σωματοφύλακες, ο Μάριο Ντράγκι συνέχισε χαμογελαστός αλλά όσοι ήταν γύρω του είχαν μια έκφραση αηδίας, αφού ο Ντράγκι τα είχε κάνει πάνω του.


Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μάριο Ντράγκι δεν τραυματίστηκε από τα κομφετί, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό που η νεαρή γυναίκα δεν είχε σερπαντίνες και καραμούζα.

Οι ακτιβίστριες της Femen διαδηλώνουν γυμνόστηθες αλλά η συγκεκριμένη δεν είχε πετάξει το σουτιέν, για να μην την αντιληφθούν· ήταν δηλαδή μεταμφιεσμένη.
Είναι κρίμα που η νεαρή ακτιβίστρια δεν ήταν γυμνόστηθη, γιατί ο Μάριο Ντράγκι θα είχε την ευκαιρία να δει και κάτι άλλο στη ζωή του πέρα από τα δάνεια, τους ισολογισμούς και τα ευρώ.

Παράλληλα, αν η νεαρή ακτιβίστρια ήταν γυμνόστηθη, θα είχαν πρόβλημα να την απομακρύνουν, γιατί έχω διαπιστώσει πως οι αστυνομικοί έχουν πρόβλημα να αγγίξουν τα γυμνά στήθη των γυναικών που διαδηλώνουν -δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν στο ξύλο έναν διαδηλωτή αλλά έχουν πρόβλημα να πιάσουν ένα βυζί-, οπότε αυτές τους ξεφεύγουν.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου