Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η διαπλοκή αντεπιτίθεται

polemos
Από την πρώτη κιόλας μέρα, πλήθος από ντόπιες και ξένες φυλλάδες βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία κατά μελών της κυβέρνησης, τις περισσότερες φορές διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα ή ακόμα και κατασκευάζοντας κατά συνθήκη ψευδείς ειδήσεις.

Δεν έχουν ακόμα ξεθωριάσει από τη μνήμη μας, το κωλοδάχτυλο του Γιάνη ή τα «αδήλωτα ενοίκια» από εξοχικές κατοικίες που δεν του ανήκουν, το πρόστιμο του Αλέξη Μητρόπουλου για φοροδιαφυγή ύψους 2 εκατoμυρίων ευρώ που δεν υπάρχει κατά τον ίδιο.

Φυσικά, το μέγα «σκάνδαλο Κατρούγκαλου» στο Βήμα και φυσικά την παραποίηση της αλήθειας ότι ο Παρασκευόπουλος αποφυλακίζει τρομοκράτες.


Ξεκάθαρη συνέχεια της αντεπίθεσης που επιχειρεί η διαπλοκή είναι και το σημερινό «μέγα θέμα στο βενζινάδικο» με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που παίζει παντού.
Από την άλλη, στο Facebook σήμερα έγινε και άλλου είδους καταγγελία.

Αυτή από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών και αφορούσε στην επίθεση που δέχθηκε μετανάστης με σιδηρογροθιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο σε στάση λεωφορείου στους Αμπελόκηπους.

Αλλά αυτή η καταγγελία δεν θα γίνει πρωτοσέλιδο.

Γιατί φυσικά, η Ζωή πουλάει περισσότερο αλλά και γιατί το διάστημα αυτό πρέπει η κάθε συστημική φυλλάδα και τσοντοκάναλο να δημιουργήσουν κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού εν όψει των πολιτικών που επιχειρούνται από την κυβέρνηση στον τομέα της μετανάστευσης.

Και μια τέτοια είδηση, μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα δημιουργούσε.

(Αγαπητέ Jo Di, η διαπλοκή -δηλαδή, οι ολιγάρχες και το παλιό πολιτικό σύστημα- παίζουν όλα τα χαρτιά τους. Περίμενε να δεις τι έχει να γίνει σε λίγες ημέρες με την δίκη της Χρυσής Αυγής, μια δίκη που, εντελώς τυχαία, «σκάει» στο ξεκίνημα της νέας κυβέρνησης. Ας μην ξεχνάμε πως οι ολιγάρχες και το παλιό πολιτικό σύστημα ελέγχουν και την σάπια Δικαιοσύνη. Να θυμίσω το ηχητικό με τον Αντώνη Σαμαρά και τον αποκαλυπτικό διάλογο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. Βέβαια, οι πολίτες γνωρίζουν πια τα πάντα, ενώ ξέρουν πως οι ολιγάρχες και τα παπαγαλάκια τους υπέστησαν μια μεγάλη ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Από την άλλη, η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει, για τους ολιγάρχες και τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ τους, τους νόμους που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πολίτες. Πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, συνεχίζουμε ακόμα να πληρώνουμε τους Μπόμπολες και τους Πρετεντέρηδες. Εμείς τους πληρώνουμε. Η κυβέρνηση πρέπει να πράξει. Τώρα.)

Jo Di - pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου