Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Και ο Γκίκας Χαρδούβελης στην ομάδα διαπραγμάτευσης

xardouvelis
Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έβαλε στην ομάδα διαπραγμάτευσης και τον Γκίκα Χαρδούβελη.
Η κυβέρνηση πιστεύει πως ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι ο ιδανικός άνθρωπος, για να επιτύχει μια συμφωνία με τους εταίρους, αφού είναι ειδικός στη μεταφορά χρημάτων από το εσωτερικό στο εξωτερικό, οπότε μπορεί να ξέρει να κάνει και το αντίστροφο.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης μπήκε στην ομάδα διαπραγμάτευσης, οι αγορές αντέδρασαν θετικά και επιβράβευσαν την ελληνική κυβέρνηση για αυτή τη γενναία και σοφή κίνηση.


Θετικά υποδέχτηκαν την ανακοίνωση της συμμετοχής του Γκίκα Χαρδούβελη στην ομάδα διαπραγμάτευσης και οι εκπρόσωποι των «θεσμών», αφού δήλωσαν πως ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι πιο γλυκομίλητος από τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ τον θεωρούν και γλυκοτσούτσουνο.

Στην ομάδα διαπραγμάτευσης, ο Γκίκας Χαρδούβελης θα είναι κάτω από τον Βαρουφάκη, πάνω από τον Τσακαλώτο, και δεξιά από τον Δραγασάκη, ενώ αριστερά θα είναι οι κόκκινες γραμμές.
Στο κυβερνητικό επιτελείο υπάρχει η σκέψη -εκτός από τον Γκίκα Χαρδούβελη- να μπουν στην ομάδα διαπραγμάτευσης οι πρώην υπουργοί Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου