Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει ξανά την Ελλάδα μόδα

Βαρουφάκης
Ο Γιάνης Βαρουφάκης παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match -και φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του στο σπίτι του με φόντο την Ακρόπολη-, σε μια προσπάθεια να κάνει την Ελλάδα ξανά μόδα και να προσελκύσει εκατομμύρια Γάλλους τουρίστες στη χώρα μας.
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών φωτογραφίζεται με την γυναίκα του στο σπίτι τους, σπάζοντας την εικόνα της κακομοιριάς και της δυστυχίας που έχουν οι ξένοι για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ, παράλληλα, δείχνει σε όλο τον κόσμο πως ο Έλληνας άνδρας έχει την γυναίκα του βασίλισσα.

Παράλληλα, ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκει την ευκαιρία να ενημερώσει τους Γάλλους πολίτες για τις θέσεις της Ελλάδας στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Εξαιτίας της δημοφιλίας του Γιάνη Βαρουφάκη -και των συζητήσεων που προκαλούν οι απόψεις του-, η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει φέτος ο απόλυτος τουριστικός προορισμός, και στα ταμεία του κράτους θα μπουν πολλά δισεκατομμύρια.

Οι Έλληνες τηλεδημοσιογράφοι ρωτούν με αγωνία τον Γιάνη Βαρουφάκη πού θα βρει τα χρήματα -λες και δεν είναι όλοι τους ζάπλουτοι, ως πιστά παπαγαλάκια των ολιγαρχών- και δεν βλέπουν πως ο Βαρουφάκης, ως σωστός υπουργός Οικονομικών, έχει γίνει η καλύτερη τουριστική ατραξιόν της Ελλάδας, αφού διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Είναι βέβαιο πως οι τουρίστες που θα επισκεφτούν φέτος την Αθήνα θα θέλουν να δουν πού μένει ο Γιάνης Βαρουφάκης, οπότε, εκτός από την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης, τα τουριστικά γραφεία θα πρέπει να βάλουν στην περιήγηση και το σπίτι του Βαρουφάκη, το οποίο, άλλωστε, βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο.

Αν οι Έλληνες ήταν έξυπνοι, ακομπλεξάριστοι και αποενοχοποιημένοι, θα ζητούσαν από τον Βαρουφάκη να κάθεται τις πρωινές ώρες στο παράθυρο του σπιτιού του και να στέλνει φιλιά στους τουρίστες.

Διάφοροι ανόητοι και κάποιες μουρλοκακομοίρες κατηγορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη πως κάνει φωτογραφίσεις lifestyle σε ξένα έντυπα και τον συγκρίνουν διάφορους ντόπιους φελλούς και διάφορα «κοσμικά ζευγάρια», αλλά ξεχνούν πως κανένα ξένο μεγάλο έντυπο δεν ζήτησε ποτέ συνέντευξη από αυτούς τους φελλούς και τις βίζιτες που παντρεύτηκαν, αφού δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Μετά από χρόνια, η Ελλάδα απέκτησε έναν πραγματικό σταρ και δεν ξέρει τι να τον κάνει, γιατί ζούμε στη χώρα που δεν πρέπει να ξεχωρίζει κανείς, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι που είναι τα ίδια σκατά.

Πραγματικά, είναι απίστευτο το μίσος και ο φθόνος των περισσότερων Ελλήνων για όποιον ξεχωρίζει.

Μην ανησυχείτε, σύντροφοι, σύντομα θα τον φάτε τον Βαρουφάκη, και θα αισθάνεστε απόλυτα δικαιωμένοι, όταν θα καταβροχθίζετε τους μεζέδες σας στα ταβερνεία της μικροαστικής Αριστεράς, που νομίζει ότι επανάσταση είναι η μίρλα, η καντήφλα και η τυροκαυτερή.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου