Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Από τι πέθανε ο Σήφης ο κροκόδειλος;

crocodile
Νεκρός εντοπίστηκε ο Σήφης, ο κροκόδειλος της Κρήτης, ο οποίος είχε ταυτιστεί με τους γενναίους αγώνες του ελληνικού λαού κόντρα στην Τρόικα και τα Μνημόνια.
Ο θάνατος του Σήφη ήρθε μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του Λουκάνικου -και συγκλόνισε το πανελλήνιο-, για να αποδειχτεί περίτρανα πως η Ελλάδα είναι το βασίλειο των ζώων.

Οι κροκοδειλολόγοι υποστηρίζουν πως ο Σήφης πέθανε από το κρύο, αφού ο φετινός χειμώνας ήταν πολύ βαρύς και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον χειμώνα του 1941, που άφησε πίσω του χιλιάδες θύματα αλλά ούτε έναν νεκρό κροκόδειλο.


Βέβαια, πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο Σήφης έπεσε θύμα bullying από τα χέλια, τα ψάρια και τις πάπιες, αλλά, για την ώρα, τα στόματα μένουν κλειστά.

Το ενδεχόμενο της ερωτικής απογοήτευσης δεν μοιάζει πολύ πιθανό-αφού ο Σήφης ήταν ο μόνος κροκόδειλος στη λίμνη του φράγματος- αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Σήφης να είχε ερωτευτεί μια χελώνα και αυτή να μην τον ήθελε, οπότε αυτός την έφαγε μαζί με το καβούκι και στούμπωσε, με αποτέλεσμα να τα τινάξει.
Ο Σήφης είχε προβλήματα όρασης και ψυχολογικές διαταραχές αλλά δεν έφταιγε αυτός, αφού, αν είσαι κροκόδειλος και σε βάλουν σε ένα φράγμα στην Κρήτη, είναι βέβαιο πως θα σαλτάρεις εντελώς.

Τώρα, οι Κρητικοί ξενοδόχοι αναζητούν έναν κροκόδειλο για να τον αφήσουν στη λίμνη, αφού εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες είχαν κάνει κράτηση για το καλοκαίρι μόνο και μόνο για να δουν τον Σήφη, οπότε, αν δεν βρουν κροκόδειλο στη λίμνη, μπορεί να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω.
(Ο μαλάκας που πήγε και άφησε τον κροκόδειλο στο φράγμα των Ποταμών κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου