Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δώστε και άλλα δάνεια στην Καθημερινή!

Δάνειο 36 εκατομμύρια ευρώ πήρε η Καθημερινή, ενώ τώρα περιμένουμε να πάρουν από ένα δάνειο ο ΔΟΛ, ο Πήγασος και το Mega, ώστε να αποδειχτεί πως η ελληνική οικονομία πετάει.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις τράπεζες που έδωσαν 36 εκατομμύρια δάνειο στην Καθημερινή, ώστε οι αρθρογράφοι της να συνεχίσουν να μας ενημερώνουν πως είναι κακό να ζούμε εμείς με δάνεια.

Βέβαια, είναι κάπως αξιοπερίεργο να παίρνει δάνειο 36 εκατομμυρίων μια εφημερίδα με χρέη πάνω από 75 εκατομμύρια ευρώ και ζημίες 18 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έχουμε και ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, οπότε κάποιος πρέπει να στηρίξει και τους Αλαφούζους.


Από την άλλη, οι Παπαχελάδες, οι Μπάμπηδες και οι Μανδραβέληδες δεν έχουν μάθει ακόμα να γράφουν ένα κείμενο -και δεν πρόκειται να μάθουν τώρα στα γεράματα-, οπότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

Γιατί δεν πάνε να μαζέψουν ροδάκινα και κεράσια, αφού η εφημερίδα στην οποία εργάζονται καταγγέλλει τους Έλληνες πως δεν καταδέχονται να εργαστούν στα χωράφια;
Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι οι άλλοι Έλληνες. Είναι οι Έλληνες που δεν πρέπει να παίρνουν δάνειο.

Το κείμενο είναι αφιερωμένο στα ζώα που αγοράζουν την Καθημερινή.

Κατά τα άλλα, μου θέλετε και να αλλάξει η Ελλάδα.

Ζώα!

(Ωραία φάση η κυβέρνηση από τη μία να βάζει χέρι στα ασφαλιστικά ταμεία για να πληρώσει την δόση του ΔΝΤ, και από την άλλη οι τράπεζες να δίνουν δάνεια σε χρεοκοπημένα και ξοφλημένα ΜΜΕ. Παιδιά, προσοχή μη γίνει καμιά ρήξη και χάσουμε αυτές τις ομορφιές.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου