Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Εγώ έχω χρήματα μέχρι τον Σεπτέμβριο

Me
Η Τρόικα επιστρέφει αύριο στην Αθήνα αλλά δεν θα την λέμε Τρόικα, αν και θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το όνομα της Τρόικας και να αλλάξουμε όνομα στην Αθήνα. Θα μπορούσαμε να λέμε την Αθήνα «Ρώμη» και να λέμε πως η Τρόικα πήγε στη Ρώμη, οπότε εμάς δεν θα μας πείραζε.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί η Τρόικα έρχεται μόνο στην Αθήνα. Τόσες πόλεις έχει η χώρα, γιατί δεν πάει και σε αυτές η Τρόικα;

Να πηγαίνει η Τρόικα και στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Λάρισα και τις άλλες πόλεις, ώστε να μοιράζεται η ντροπή και να μην έχει μόνο η έρμη η Αθήνα το «προνόμιο» να την επισκέπτεται η Τρόικα.

Θα μπορούσαμε να στείλουμε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην Αλβανία, ώστε να πηγαίνει η Τρόικα στην Αλβανία και να μην ντρεπόμαστε εμείς.


Αν σας φαίνεται περίεργο να στείλουμε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην Αλβανία, δεν θα έπρεπε.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, έστειλε τα χρήματά του στο εξωτερικό, οπότε γιατί να μην αρχίσουμε να στέλνουμε στο εξωτερικό μερικές κρατικές υπηρεσίες και μερικά υπουργεία;

Πολλοί Έλληνες στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό, και, αν αρρωστήσουν λίγο περισσότερο από μια απλή γρίπη, πάνε και οι ίδιοι στο εξωτερικό.

Κατά τα άλλα, είναι πολύ περήφανοι που είναι Έλληνες.

Και μετά από όλα αυτά, αναρωτιόμαστε πού βρίσκεται το πρόβλημα της χώρας και γιατί χρεοκόπησε.

Έλα ντε, γιατί άραγε;

Διαβάζω πως η Ελλάδα έχει χρήματα μέχρι τον Απρίλιο.

Εγώ έχω χρήματα να περάσω μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Αν θέλει η Ελλάδα, μπορώ να της δανείσω.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου