Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ chic

Βαρουφάκης
Αίσθηση έχει προκαλέσει ο τρόπος που ντύνονται αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα φώτα έχουν πέσει στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δεν φοράει κουστούμι και γραβάτα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Ελλάδα να μην έχει τις μεγάλες οικονομικές επιτυχίες που είχε, όταν υπουργοί Οικονομικών ήταν ο Στουρνάρας και ο Χαρδούβελης, οι οποίοι ήταν πάντα στη μέγκλα.
Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι ενοχλήθηκαν από το ντύσιμο του Γιάνη Βαρουφάκη στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βρετανό ομόλογό του, Τζον Όσμπορν, στο Λονδίνο.

Βαρουφάκης 1
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει διαρκώς το αριστερό χέρι του στην τσέπη του αλλά αυτό δεν πρέπει να φαίνεται παράξενο σε κανέναν, αφού ο Βαρουφάκης έχει το χέρι στην τσέπη για να ξύνει τα αρχίδια του.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σόκαρε την Βρετανία, αφού, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο της Guardian αν η εμφάνισή του έχει σκοπό να γοητεύσει την Ευρώπη ενόψει της σκληρής διαπραγμάτευσης, απάντησε πως «πρίν γαμήσεις την Ευρώπη, πρέπει να την γδύσεις».

Ενοχλημένος από το ντύσιμο των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος φοράει πάντα γραβάτα -ακόμα και τώρα που είναι πολύ αντιμνημονιακός-, αλλά ήταν με κουστούμι και γραβάτα όλα αυτά τα χρόνια που,για χάρη των αφεντικών του, υποστήριζε με όλη του την ψυχή τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και τα Μνημόνια.
Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προβληματίσει με την εμφάνισή τους και τους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι πιστεύουν τώρα πως θα είχαν καλύτερη τύχη απέναντι στην Τρόικα, αν πήγαιναν στις Βρυξέλλες με πιτζάμες και παντοφλάκια.

Είναι ολοφάνερο πως το ατημέλητο ντύσιμο των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης, για να σπάσουν τα νεύρα των Γερμανών και των άλλων «εταίρων», ενόψει της σκληρής διαπραγμάτευσης για το χρέος.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα κάνει την έκπληξη και θα παρουσιαστεί στη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ, φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου