Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ζούμε ακόμα;

@Να λοιπόν που ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Πλέον έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπεις παντού αγγελίες του στυλ: Ανταλλάσω δήλωση άδωνη με ένα κωλόχαρτο.
Άσε που πλέον μας κυβερνούν οι αναρχοάπλυτοι χωρίς να νοιάζονται για τα μαλλιά τους αν είναι εντάξει ή πετάνε.
@Από την μια μαζεύουν τα κάγκελα από το Σύνταγμα και από την άλλη θα προτείνουν τον καγκελάριο Αβραμό για παπούλια.
Αυτό λέγεται αποδόμηση.
@Το 1989 είχαμε μια δεξιοαριστερή κυβέρνηση. Επειδή όμως έχει ο καιρός γυρίσματα το 2015 έχουμε μια αριστεροδεξιά κυβέρνηση.
@Αναρωτιούνται πολλοί γιατί ο Αλέξης θέλει τον κουρασμένο για παπούλια. Έχει τόσο πολύ μπει στο πετσί του ρόλου του, όπου παίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου, που δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα είναι πρωθυπουργός χωρίς να έχει Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν Καραμανλή.
Αφού να φανταστείς ότι έχει ήδη σχεδιάσει να τον αδειάσει στην δεύτερη πενταετία προτείνοντας κάποιον δικαστή.
@Σαμαράς: Φεύγω!
Βούλτεψη: Τα κωλόχαρτα μην ξεχάσεις!
@'Έπεσε λέει το χρηματιστήριο από τις
δηλώσεις υπουργών…. βλέπεις επί Νέας Πασοκοκρατίας το χρηματιστήριο συνεχώς ανέβαινε.
Μήπως να λέγαμε, πάλι παιχνιδάκια κάνουν στο χρηματιστήριο;
@Αν και είναι πολύ νωρίς ας καταθέσω την πρώτη μου αίσθηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις γιατί έκανε τα εξής τρομερά και φοβερά:
Εφάρμοσε το σύνταγμα για το δικαίωμα να πιστεύει ή όχι κάποιος και ανάλογα να ορκίζεται στο ευαγγέλιο ή στην τιμή του.
Είπε ότι δεν χρειάζονται τα κάγκελα στην βουλή και κάποιος τα μάζεψε.
Οι υπουργοί επανέλαβαν τις προεκλογικές υποσχέσεις.
Η κυβέρνηση ζήτησε από την Ευρώπη να την ρωτάει πριν βγάλει μια ανακοίνωση.
Ουσιαστικά, επικοινωνιακά, έκανε το αυτονόητο. Και επειδή τα τελευταία χρόνια ποτιστήκαμε με ακροδεξιές πρακτικές το αυτονόητο μας φαίνεται επαναστατικό και αριστερό.
@Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχθεί ότι δεν θα εφαρμόσει αυτά που θα ήθελε. Δηλαδή την αριστερή πολιτική. Κεντρώα πολιτική θα εφαρμόσει. 
@Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει ένα μεγάλο φορτίο στις πλάτες του. Αν πετύχει, που όλοι αυτό ευχόμαστε, θα πετύχει πολλαπλώς: Θα ξεφτιλίσει όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που ήταν υπόδουλες μέχρι αηδίας, θα ξεφτιλίσει τις απόπειρες νέου φόβου, θα αφήσει πίσω του μια νέα αντίληψη διακυβέρνησης.
Αν αποτύχει τότε αντίο αριστερά για κάνα αιώνα. Γιατί, και εδώ είναι το παράλογο… η αριστερά θα έχει μέλλον αν πετύχει μια κεντρώα πολιτική με αυτονόητα βήματα.
@Δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του πασοκ ο Μπένι. Μα γιατί; Έχει ένα 4,8% να φάει ακόμα. Εκτός και αν το έχει καταφέρει μέχρι το συνέδριο….
@Θα επαναπροσλάβουν τους απολυμένους, μα έτσι δεν θα αυξηθεί η ανεργία; Αναρωτήθηκε ο σωτήρας Αντωνάκης.
@Και για να είμαστε δίκαιοι. Η ΝΔ έπαθε συντριβή στις εκλογές σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι πραγματικά ντροπή που έχει ένα 27% μετά από την πολιτική που εφάρμοσε.
Στην επαρχία έπιασε η τρομοκράτηση. Να το δουν οι ψηφοφόροι… 
@Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Κάτι μου λέει ότι θα κερδίσει ο Γιάννης.  
@Μπορεί οι σωτήρες μας μισοτρελαμένοι να έχουν μπει στην γωνιά αλλά η πολιτική τους είναι εδώ. Έτσι το ελληνικό δημόσιο κατέθεσε κατά του δημοσίου και υπέρ της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.
Είναι σαφέστατα από τις περιπτώσεις που η σιωπή δεν είναι χρυσός.
@Ο κυρ Σταύρος είπε ότι είναι λαϊκισμός η κατάργηση του 5ευρου στα νοσοκομεία. Είναι της ίδιας λογικής με το επιχείρημα ότι μια αύξηση μισθού θα φέρει την καταστροφή στην χώρα καθώς οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν περισσότερα τρόφιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου