Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Το μυστικό όπλο της κυβέρνησης

Κατά γενική ομολογία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ξεκίνησε και πολύ καλά -αφού αναγκάστηκε να πάρει διαζύγιο από όλες σχεδόν τις σημαντικές προεκλογικές της υποσχέσεις- αλλά αυτό της έκανε καλό, αφού, όπως μας πληροφορούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, η κυβέρνηση έχει την στήριξη του 80% των πολιτών, ενώ και το υπόλοιπο 20% θα την στηρίξει πολύ σύντομα.

Οι ελάχιστοι που κατηγορούν την κυβέρνηση πως κοιμάται όρθια δεν ξέρουν πως σύντομα η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει το μεγάλο της όπλο.

Όλη η κυβέρνηση περιμένει να ορκιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.


Τα κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν πως περιμένουν την 13η Μαρτίου -ημέρα κατά την οποία θα ορκιστεί ο Προκόπης Παυλόπουλος-, ώστε να εξαπολύσουν επίθεση στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Σύμφωνα με συνιστώσες του Μεγάρου Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας λέει στους συνεργάτες του πως ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι το μυστικό όπλο της Αριστεράς, για την ρήξη και την ανατροπή, αφού με τον Προκόπη Παυλόπουλο θα τους κατατροπώσουν όλους.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Αφού κάνετε υπομονή, να ξέρετε και μέχρι πότε πρέπει να την κάνετε.

(Εγώ έχω πολλή υπομονή αλλά μόνο στη ζωή μου. Αν κάνω κι άλλη υπομονή στο μπλογκ -περιμένοντας πότε θα ξυπνήσει και πότε θα συντονιστεί η κυβέρνηση-, θα χάσω την αξιοπιστία μου. Οπότε, υπομονή τέλος. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σήμερα άκουσα τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, να λέει σε κανάλι νταβατζήδων πως θα υπάρξει νέο μνημόνιο αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα το λέει «συμφωνία». Έτσι κι εγώ, θα τα χώνω στην κυβέρνηση και θα το λέω «υπομονή» ή «στήριξη». Αφού θέλουν να μας δουλεύουν, μπορούμε να τους δουλεύουμε κι εμείς.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου