Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έλληνας και ο Ομπάμα!

Ομπάμα ΣΥΡΙΖΑ
Αίσθηση έχει προκαλέσει η στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα. Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως δεν μπορείς να συνεχίζεις να πιέζεις χώρες που βρίσκονται σε ύφεση και ζήτησε να σταματήσει η λιτότητα στην Ελλάδα, κατεβάζοντας τα παντελόνια όχι μόνο της Άνγκελα Μέρκελ αλλά και κάτι ωραίων τύπων όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλά και όλων των παπαγάλων των ολιγαρχών που στήριζαν με λύσσα τις απόψεις τους.
Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα πως είναι συριζαίος, ενώ είπε πως το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα στον ΣΥΡΙΖΑ, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως γουστάρει τρελά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά, επειδή της πέφτει λίγο μικρός, συμβιβάζεται με τον Δραγασάκη που έχει την εμπειρία του ώριμου άντρα, ο οποίος ξέρει πως να φερθεί σε μια ξανθιά απ” το Βισμπάντεν που τους Ρωμιούς τους αγαπάει γιατί ξέρουν στο κρεβάτι να είναι ντούροι και βαρβάτοι.


Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως δεν μπορεί να υπάρξει Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς την Ελλάδα, και πως οι Γερμανοί όχι μόνο θα διαγράψουν το ελληνικό χρέος αλλά είναι πρόθυμοι να πληρώνουν τους Έλληνες για να ζουν χωρίς να δουλεύουν, ενώ προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν, για να σώσουν τους υπέροχους Έλληνες από τον καπιταλισμό και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Στο παιχνίδι έχει μπει και η Ρωσία που θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, οπότε περιμένουμε τώρα και την Κίνα, για να σβηστεί εντελώς το χρέος, ενώ θα μας δώσουν και χαρτζιλίκι, για να πάμε πέντε μήνες διακοπές στην Βραζιλία και να ξεχαρμανιάσουμε λίγο από τα Μνημόνια, τον ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να επιτρέψει στις ΗΠΑ να βοηθήσουν την Ελλάδα αλλά θα πρέπει πρώτα οι Αμερικανοί να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από όλες τις χώρες που έχουν μπουκάρει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα γουστάρει αυτά τα ιμπεριαλιστικά.

Ο Μπαράκ Ομπάμα παρακάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει δημόσια ο ΣΥΡΙΖΑ τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά, επειδή το πρόγραμμα του Αλέξη είναι φορτωμένο, θα στείλει στις ΗΠΑ τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος καρφώνει κομμουνιστικά στα καπιταλιστικά καλάθια του NBA.

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι ξένοι ηγέτες ζητούν συμβουλές και οδηγίες από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά αυτό θα πρέπει να σταματήσει γιατί ο Αλέξης πρέπει να συγκρουστεί με τους ολιγάρχες και να βάλει τον Μπόμπολα στην θέση του.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου