Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΡΙΖΑ
Η βέβαιη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές γκρέμισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας, το οποίο είχε εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια και έσπαγε όλα τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο.
Ενδεικτικό της κατάρρευσης του χρηματιστηρίου είναι πως, σε πολλές περιπτώσεις, τα περίπτερα, αντί για ρέστα από το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, έδιναν δέκα χιλιάδες μετοχές της Eurobank.

Παράλληλα, η βέβαιη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ανάγκασε πολλούς τραπεζίτες να διαφύγουν στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι τραπεζίτες πήγαν και κλείστηκαν μόνοι τους στις φυλακές του Κορυδαλλού.


Πάντως, το θετικό είναι πως μειώθηκε η ανεργία στη χώρα μας, αφού πολλοί Έλληνες εργαζόμενοι -μπροστά στον βέβαιο θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ- εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό.

Αν συνεχιστεί αυτό το ρεύμα εξόδου από τη χώρα, θα δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας και θα μπορέσουν να επιστρέψουν οι Έλληνες που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια.
Από την άλλη, χιλιάδες πολίτες προσπαθούν εγκαταλείψουν με κάθε τρόπο τη χώρα αλλά αυτό είναι αδύνατο, αφού ιπτάμενοι αναρχικοί τους γυρίζουν πίσω και τους λένε «έτσι που τα κάνατε, τώρα θα κάτσετε εδώ να τα λουστείτε».

Στα θετικά της βέβαιης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως η Ελλάδα θα γίνει ακόμα πιο φτηνή, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να έχουμε 170 εκατομμύρια τουρίστες.

Νεοδημοκράτες και πασόκοι κάνουν το τελευταίο πλιάτσικο, ώστε να κάνουν την τελευταία γερή μπάζα και να διαφύγουν μέσα από τους υπονόμους στην Βραζιλία αλλά, μέσα στους υπονόμους, τους περιμένουν οι υπόγειοι αναρχικοί.

Οι αγορές έχουν προεξοφλήσει τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πετάμε χρήματα και χρόνο σε εκλογές για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και νέα κυβέρνηση.

Πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να παραδώσει αύριο το πρωί την εξουσία στον Αλέξη Τσίπρα, και μετά να πάρει από το χέρι τον Βενιζέλο και να πάνε να χωθούν στη φυλακή μέχρι να τα τινάξουν.

Η βέβαιη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εξαφάνισε τον ήλιο από τον ελληνικό ουρανό, ενώ οι μετεωρολόγοι δήλωσαν πως, αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα γίνει Σιβηρία για είκοσι χρόνια, και μετά θα πέσει ακρίδα.

Ελληνίδες και Έλληνες, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην εξουσία.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να μην γίνουν εκλογές και πάμε και ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ.

Να μην κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που η χώρα οδεύει στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία.

Είναι κρίμα να πάνε χαμένες οι θυσίες που έκαναν οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια, και οι θυσίες που θα κάνουν τα επόμενα εξήντα χρόνια.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου