Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ελένη Φουρέιρα: Είπα ψέματα πως γεννήθηκα στην Αλβανία

Ελένη Φουρέιρα
 Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η νέα δήλωση της Ελένης Φουρέιρα ότι δεν γεννήθηκε στην Αλβανία -όπως είχε πει πριν από μερικές ημέρες- αλλά στην Ελλάδα. Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε πως ντρέπεται που είναι Ελληνίδα και αναγκάστηκε να πει ψέματα πως είναι από την Αλβανία.
Όπως αναφέρει η Ελένη Φουρέιρα, το να είσαι Έλληνας είναι εμπόδιο πια στη ζωή και στην καριέρα του κάθε ανθρώπου.

Η Ελένη Φουρέιρα τόνισε πως θέλει να κάνει διεθνή καριέρα αλλά όλοι την απορρίπτουν μόλις μαθαίνουν πως είναι από την Ελλάδα, οπότε αποφάσισε να πει ψέματα πως γεννήθηκε στην Αλβανία.


Μετά την Ελένη Φουρέιρα που δήλωσε πως είναι από την Αλβανία, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως είναι Βουλγάρα, ενώ η Άννα Βίσση ξεκαθάρισε πως είναι Τουρκάλα.

Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε πως είναι Γερμανός -αφού γεννήθηκε στο Νταχάου-, ενώ ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι από το Άουσβιτς.
Όλοι και πιο πολλοί Έλληνες ντρέπονται να πουν πως είναι από την Ελλάδα, οπότε δηλώνουν πως είναι Ρουμάνοι, Αφγανοί ή Μογγόλοι, ώστε να τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι με σεβασμό.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, θέλω να σας αποκαλύψω πως δεν είμαι Έλληνας. Είμαι Τουρκαλβανός.

Η μητέρα μου ονομάζεται Χαντισέ και είναι από το Ντιγιαρμπακίρ, ενώ ο πατέρας μου ονομάζεται Καρίμ και είναι από ένα χωριό λίγο έξω από τα Τίρανα.

Δεν με λένε πιτσιρίκο αλλά Αμπντούλ.

Συγγνώμη που σας το έκρυψα τόσο καιρό αλλά δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ντροπή είναι να είσαι προσκυνημένος Έλληνας το 2014.

(Με την ευκαιρία, όποιος δεν έχει δει τον Θανάση Αλευρά ως Ελένη Φουρέιρα στους «Ήρωες», δεν έχει δει τίποτα.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου