Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Τσίπρας γκρεμίζει την Ευρώπη

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


@Με το που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση άρχισε η κατρακύλα του χρηματιστηρίου.  Αλλά όπως λέει και  ο Πάγκαλος για την ύπαρξη της κυβέρνησης ευθύνεται η ανευθυνότητα του συριζα.
Και δεν φτάνει που ο Σύριζα κατέστρεψε το χρηματιστήριο και έστειλε τα σπρεντς στο ταβάνι πήγε και κατέστρεψε και την Ιταλία και την Γαλλία. Και την Γερμανία.
@Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι, αν ο μπουμπούκος αποσύρει τα λεφτά του και θελήσει να τα πάει σε άλλη χώρα δεν θα υπάρχει ευρωπαϊκή χώρα με σώο τραπεζικό σύστημα...
@Δεξιά και αριστερά έχουν νόημα όταν υπάρχει πλούτος να μοιράζεται. Τώρα που δεν υπάρχει πλούτος νόημα έχει μόνο το μνημόνιο. Είπε ο άνω ποταμών Σταύρος τσουτσουλομύτης.
Που τα δίνει στους πλούσιους.
@Κατά τα άλλα ο κυρ τσουτσουλομύτης λέει ότι ο στόχος του είναι να συνεργαστεί πέρα από ιδεολογίες για το καλό της χώρας αλλά θεωρεί απαράδεκτο να συνεργαστεί ο συριζα πέρα από τις ιδεολογίες για το καλό της χώρας.
@Θεωρεί ότι κακώς τίθεται θέμα για τους χαμηλούς μισθούς, δεν θα βοηθήσουν κανέναν είπε, οπότε μια χαρά είναι τα 250 ευρώ το μήνα. Παράλληλα καταλαβαίνει τον φτωχό καθώς
εργάζεται από τα 15. Με 250 ευρώ το μήνα φαντάζομαι.
@Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια κακή κυβέρνηση αλλά πρέπει να την ανεχθούμε για 2 χρόνια ακόμα. Μπορεί ο Σαμαράς να μας δώσει ως δώρο μαζί με την χώρα που ξεπουλάει αλλά θα είμαστε θεσμικώς εντάξει. 
@Ο ΕΝΦΙΑ είναι σοσιαλιστικής έμπνευσης, είπε ο γιος του Βαρβιτσιώτη. Είναι ο ίδιος που μας λέει να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να πληρώσουμε τους φόρους ακίνητης περιουσίας.
Σοσιαλισμός είναι το σύστημα που παίρνει τα λεφτά των μεσαίων και των φτωχών στρωμάτων και τα δίνει στις τράπεζες.
Ελάχιστη Εγγυημένη Κοροϊδία
@Το επίδομα ανεργίας θα υπολογίζεται για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (ε.ε.ε.). Οπότε αν κάποιος είναι να πάρει 200 ευρώ ε.ε.ε. και έχει πάρει 360 ευρώ επίδομα ανεργίας θα επιστρέφει τα 160 στον Σαμαρά.
Δεν είναι ακριβώς έτσι; Να διορθωθεί παρακαλώ, τι θέλετε να βγούμε από το ευρώ, να γίνει κυβέρνηση ο σύριζα και να μας απαγάγουν οι εξωγήινοι;
Πόσοι θα πάρουν το επίδομα;  Σύμφωνα με την κυβέρνηση από αυτούς που είναι κάτω από το όριο της φτώχιας μόνο ο 1 στους 4 θα είναι δικαιούχος. Και αν δεν φτάσουν τα λεφτά θα κάνουμε και περικοπές.
@4000 πασόκοι ζητούν συνέδριο.... Που βρέθηκαν τόσοι πολλοί πασόκοι; Πήραν ενισχύσεις από τον σύριζα;
@Άμα ο Αντωνάκης ο Πρετεντέρης δείχνει 6,5% διαφορά υπέρ του Συριζα η ΝΔ έχει γίνει Πασοκ...
@Να ψηφίζει ο λαφαζανικός ψηφοφόρος  σύριζα για να μας βγάλει από το ευρώ και να τον γυρίσει στο εθνικό νόμισμα η ΝΔ....  να πως γίνεσαι πασόκος.
Το χρηματιστήριο υποχωρεί για να πάρει φόρα, για να μπορέσει να πετάξει  στην εποχή της σαμαρικής αναπτύξεως.
@Ακατάσχετο 40% για τα κόμματα, για να έχουν λεφτά να πορεύονται. Οι πολίτες ας μην έχουν λεφτά... οι πολίτες είναι αναλώσιμοι, τα κόμματα θεσμός.
@Ο Άδωνις είπε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο Συριζα θα διαλυθεί το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας. Η Σοφία διαφώνησε κάθετα μαζί του. Θα διαλυθεί είπε το τραπεζικό σύστημα της γης.
Λέει ο Άδωνις και η Σοφία αλλά τον Πάγκαλο δεν τον φτάνουν....
@2,5 δις πλεόνασμα στο 9μηνο και ο Αντωνάκης δεν έδωσε από αυτά ούτε ένα 15% τηλεθεάσεως στον Πρετεντέρη. Τι εννοείς μπέρδεψα τα νούμερα, δεν μπορείς να αφαιρέσεις μήλα από πορτοκάλια;
Εδώ φορολογούν ανύπαρκτα εισοδήματα το δικό μου μπέρδεμα σε πείραξε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου